CARSNEWS
F1 & RACES

Σενάρια συνδέουν ξανά τον Alonso με τη Ferrari

Τα χρόνια περνάνε αλλά όσο ακόμα ο Fernando Alonso δεν λέει να κρεμάσει τα αγωνιστικά του γάντια, δεν λένε να σταματήσουν και τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στη Ferrari.

Η νέα φημολογία αναπτύχθηκε μετά τη φερόμενη αρνητική εξέλιξη στην πρώτη επαφή της Scuderia με τον Sebastian Vettel. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, ο ιταλικός Τύπος κάνει λόγο για πρόταση των κόκκινων για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας κατά ένα έτος, με απολαβές στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Πρόταση που απορρίφθηκε.

Έτσι λοιπόν παρελαύνουν διάφορα ονόματα για το ρόλο του πιθανού διαδόχου αν τελικά ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποχωρήσει από το Μαρανέλο:, Daniel Ricciardo, Carlos Sainz και  Antonio Giovinazzi είναι μερικά από αυτά.

Εμφανίστηκε όμως εκ νέου και το όνομα του Alonso, με το ιταλικό F1-Insider να υποστηρίζει πως υπάρχουν επαφές. Όλα αυτά με τον Ισπανό να είναι πλέον στα 38 αλλά σίγουρα να είναι πρόθυμος να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ανεξαρτήτως απολαβών.

Διότι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και με το 2021 να αποδεικνύεται σεζόν… στασιμότητας αφού οι αλλαγές κανονισμών μετατέθηκαν για το 2022, μία τέτοια εξέλιξη θα ήταν ιδανική για εκείνον. Το ερώτημα είναι, θα ήταν ιδανική και για τη Scuderia;

Θυμίζουμε πως ο Alonso ήταν κάτοικος Μαρανέλο από το 2010 έως το 2014 και με τη Ferrari πήρε 11 από τις 32 νίκες της καριέρας του. Απέτυχε όμως να την επαναφέρει στους τίτλους.

Διαβάστε ακόμα:

Sainz αντί Vettel στη Ferrari;

Όσα πρόλαβε να κάνει η Ferrari στην Αυστραλία (video)

Γιατί προτιμά Mercedes αντί Ferrari o Hamilton;

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1 Ολλανδία: Όλα στο πορτοκαλί! | Ρεπορτάζ και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική

cars

Ο Μπραντ Πιτ πιλότος στην F1: Βρέθηκε στο Σίλβερστοουν για τη νέα του ταινία “Apex” – Ποιος είναι Σόνι Χέιζ που υποδύεται (φωτό)

cars

What the teams said – Race day at the 2023 Qatar Grand Prix

cars

F1: Τα χρώματα της Williams για τρία GP στην Ασία

cars

F1: Η νέα Mercedes W15 στην πίστα για πρώτη φορά – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

Formula 1: Μαγικός Χάμιλτον πήρε την pole position στο GP της Ουγγαρίας

cars

Η Alfa Romeo F1 τιμά την 33 Stradale με ειδικό livery στη Μόντσα (photos)

cars

Andretti F1 team: When could they join, who could drive and more

cars

F1 – GP Βραζιλίας: Νικητής o Max Verstappen

cars