CARSNEWS
NEW MODELS

Σε δημοπρασία για τον COVID-19 η τελευταία Porsche 911 Speedster

Στα τέλη του 2019, η προηγούμενη γενιά της Porsche 911, η 991, έδωσε την θέση της στην 992. Το απολύτως τελευταίο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από τις 233.540 μονάδες της 991 ήταν μία πανέμορφη Speedster, η τελευταία από τις 1.948 που είχε αποφασίσει να βγάλει η Porsche. 

Aυτή η τελευταία Porsche θα βγει στο σφυρί σε συνεργασία με τον οίκο RM Sotheby’s, σε μία διαδικτυακή δημοπρασία που θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου και θα τελειώσει στις 22 του ίδιου μήνα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε στον οργανισμό United Way Worlwide COVID-19 Community Response and Revovery Fund για να ενισχυθεί η μάχη ενάντια στον κορωναϊό.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι σε μία ειδική έκδοση με το πακέτο Heritage Design, σε μεταλλικό ασημένιο χρώμα, και εφοδιάζεται με τον 4λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα με απόδοση στους 510 ίππους και εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η πώληση δεν περιλαμβάνει μόνο το αυτοκίνητο αλλά και κάποια πρόσθετα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και ένα ρολόι της Porche σχεδιασμένο για την συγκεκριμένη περίπτωση. 

Ο νέος ιδιοκτήτης θα κερδίσει επίσης ένα tour στα άδυτα του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρίας, και παράδοση του αυτοκινήτου από τον πρόεδρο της Porsche Βορείου Αμερικής Klaus Zelmer.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

«Κοκορομαχίες» ανάμεσα σε Russell και Albon! (video)

cars

Toyota Yaris Cross: Υβριδικό και τετρακίνητο φέρνει την επανάσταση (Video)

cars

Πλησιάζει η αποκάλυψη «του πιο ικανού ηλεκτρικού 4Χ4» που θυμίζει Defender (photos)

cars

Βήμα-Βήμα η διαδικασία κατάθεσης πινακίδων για να αποφύγετε τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση και τεκμήρια

cars

Porsche Taycan γίνεται στάχτη σε γκαράζ

cars

H Mazda αναζητά δάνειο ύψους 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

cars

Μείωση προσωπικού στην Daimler

cars

Τρισδιάστατη ξύλινη επένδυση στην Bentley Flying Spur

cars

Χρηματοδότηση της Renault υποστηρίζει Γάλλος Υπουργός

cars