CARSNEWS
NEW MODELS

Σε περιορισμένη παραγωγή η Brabham BT62 (Video)

Το 2018, η Brabham Automotive παρουσίασε την BT62, ένα νέο supercar που έχει στόχο να ανταγωνίζεται τα αντίστοιχα μοντέλα κορυφαίων κατασκευαστών όπως η Ferrari και McLaren. Το καινούργιο μοντέλο βασίστηκε στο αγωνιστικό της εταιρείας και διακρίνεται για την αεροδυναμική απόδοση του αμαξώματος. Όπως ανακοινώθηκε από τη βρετανική εταιρεία, το νέο μοντέλο θα κατασκευαστεί μόλις σε 70 μονάδες εντός του 2020, σε τρεις εκδόσεις: την Road Compliant, την Ultimate Track και την Competition. H τελευταία είναι η εκδοχή με την οποία η εταιρεία θα συμμετέχει σε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Αντοχής Αυτοκινήτων την περίοδο 2022-2023 και θα διατίθεται και σε ιδιωτικές ομάδες που θα συμμετέχουν σε αυτό.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η BT62 θα κατασκευάζεται στην Αυστραλία (Αδελαΐδα), στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Fusion Capital, η οποία έχει επενδύσει στην Brabham Automotive. Εκεί έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ένας χώρος 27.000 τετραγωνικών μέτρων στον οποίο υπάρχει τρισδιάστατος εκτυπωτής για τη δημιουργία των μερών του νέου μοντέλου, καθώς και η γραμμή παραγωγής της BT62, η οποία θα είναι χειροποίητη.

Επίσης, οι άνθρωποι της βρετανικής εταιρείας θα μπορούν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν τα μελλοντικά μοντέλα τους και θα δύνανται να κάνουν τις δοκιμές εξέλιξής τους στην πίστα «Bend Motorsport Park» η οποία βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις. Παρακάτω, μπορούμε να δούμε ένα βίντεο από τη διαδικασία εξέλιξης της Brabham BT62.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Suzuki Across: Ένα Plug-in υβριδικό RAV4 με άλλα λογότυπα!

cars

H DS Automobiles παρουσιάζει το νέο της μονοθέσιο στη Formula e

cars

Η Renault, ο Alonso και ο ρόλος του Prost

cars

Η Alfa Romeo Mito GTA θα είχε γράψει ιστορία αν…

cars

Η κοινή εταιρεία των PSA και FCA θα λέγεται Stellantis

cars

To Ford Bronco και σε pick-up!

cars

Τι έχει αλλάξει στο ανανεωμένο Mazda MX-5

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

GP Σάο Πάολο – Κατατακτήριες: Ιστορική pole Magnussen στο Interlagos!

cars