CARSNEWS
NEW MODELS

Σκίτσα της Aston martin Vanquish 25 για τα παιδιά στο σπίτι!

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, είναι όμως ωραίο σαν σκέψη. Πρόκειται για τρία διαφορετικά σκίτσα, που απεικονίζουν την Aston martin Vanquish 25. Μία σπουδή του διάσημου σχεδιαστή για το πως θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης της Aston martin Vanquish, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή. Όλα τους συνοδεύονται από ζωάκια, δέντρα και σπίτια, ώστε τα μικρά παιδιά να έχουν να ζωγραφίσουν και άλλα πράγματα, ένα τοπίο γύρω από το αυτοκίνητο. Μάλιστα, υπάρχει και χώρος για το όνομά τους, ώστε αφού τελειώσουν να το στολίσουν στο σαλόνι ή στο δωμάτιό τους, με την υπογραφή του καλλιτέχνη…

Για να δώσει λίγο περισσότερη χαρά η Callum, η νέα σχεδιαστική φίρμα του Ian Callum, φρόντισε επίσης να ανακοινώσει ότι όποια παιδιά ασχοληθούν για να χρωματίσουν αυτά τα σκίτσα, μετά θα έχουν τη δυνατότητα να τα ανεβάσουν στα social media των γονιών τους με το hashtag #colourwithcallum, ώστε να το δει ο κόσμος. Τα πιο καλά από αυτά θα φροντίσουν να βραβευθούν και να στείλουν δώρα στα παιδιά! Απλά πράγματα που όμως μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά μας, έτσι όπως εξελίσσεται.

Αναφορικά με τον Ian Callum, είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές αυτοκινήτων που έβγαλε ποτέ η Μεγάλη Βρετανία. Ο ίδιος έχει δουλέψει σε εταιρίες όπως η Ford, η TVR, η Aston Martin, ενώ από το 1999 μέχρι και πέρυσι ήταν ο διευθυντής σχεδιασμού των Jaguar/ Land Rover. Όσο για την Aston martin Vanquish 25 είναι ένα πρωτότυπο που σχεδίασε η νέα του φίρμα, με στόχο να κατασκευάσει 25 μονάδες, προς αντίστοιχους ενδιαφερόμενους. Ο κινητήρας που έχει επιλέξει για το αυτοκίνητο αυτό είναι ένας V12 (τιμώντας την ιστορία της Vanquish) απόδοσης περίπου 600 ίππων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

O πρώτος δημόσιος ταχυφορτιστής V3 της Tesla στο Βερολίνο

cars

Τα σενάρια επιστροφής της Lancia Ypsilon

cars

Τράκτορας 36.000 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ (Video)

cars

Η Tesla έκλεισε νέα συμφωνία για μπαταρίες με την Panasonic

cars

Με 225 ίππους το νέο plug-in υβριδικό σύνολο του DS7 Crossback

cars

Δοκιμάζουμε την Porsche που ταξίδεψε από το μέλλον

cars

Αποχωρεί για προσωπικούς λόγους ο διευθύνων σύμβουλος της Jaguar Land Rover

cars

Συμβουλές ασφαλούς οδήγησης τον χειμώνα από έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή

cars

Πισωκίνητο και εξακύλινδρο το νέο Mazda 6

cars