CARSNEWS
NEW MODELS

Σπάνια Ford Mustang γλίτωσε από του… δάσους τα δόντια

Ευτυχές τέλος είχε η περιπέτεια μιας σπάνιας Ford Mustang Boss 302, η οποία για 25 ολόκληρα χρόνια παρέμεινε εγκαταλελειμμένη σε δασική έκταση.

Η γαλάζια Ford Mustang εντοπίστηκε τυχαία και πλέον βρίσκεται σε καλά χέρια τα οποία θα επιχειρήσουν να την επαναφέρουν στη ζωή.

Οι ζημιές που έχει υποστεί από την πολύχρονη παραμονή της σε δασική έκταση είναι εκτεταμένες όχι όμως και μη αναστρέψιμες για κάποιον που θα θελήσει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδικών του ετών.

Στην προκειμένη περίπτωση αυτός είναι ο Travis Barnes, o οποίος πρόκειται να προχωρήσει στην ολική ανακατασκευή ενός αυτοκινήτου που έμεινε στην παραγωγή για έναν περίπου χρόνο και μετρά ήδη πενήντα χρόνια ζωής.

Η συγκεκριμένη έκδοση της Ford Mustang εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,0 λίτρων, o οποίος έχει στο πλευρό του ένα μηχανικό κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων.

Η απόδοση του οκτακύλινδρου συνόλου έφτανε τους 290 ίππους, επιτρέποντας στο περίφημο Pony car της Ford να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε σχεδόν επτά δευτερόλεπτα.

Η αξία του αυτοκινήτου υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 250.000 δολάρια στην περίπτωση φυσικά που μιλάμε για μια πρόταση που βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hχοσύστημα χωρίς ηχεία από την Continental και την Sennheiser

cars

Στο φως το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου Skoda Enyaq

cars

Η Mazda επενδύει και στα βιοκαύσιμα από φύκια

cars

Οριστικό: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6:00 το πρωί – Πότε και πώς επιτρέπεται

cars

Κορωνοϊός: Ποια αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευάζει 5 εκ. μάσκες την ημέρα;

cars

GB Βαρκελώνης 2020: Hamilton uber alles!

cars

Η Lotus γιορτάζει τα 20 χρόνια της Exige

cars

Θα συγχωνευθεί πλήρως η Volvo με την Geely;

cars

To NIO EC6 είναι ένα κόμπακτ SUV

cars