CARSNEWS
F1 & RACES

Στα ραντάρ της Aston Martin ο Hamilton!

Μπορεί η σεζόν του 2021 να μην ξεκινήσει ακόμα, να όμως που ξεκινά από τώρα η Silly Season ενόψει 2022!

Προφανώς, το μεγάλο όνομα που είναι διαθέσιμο, είναι ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes-AMG, η οποία, όπως πρώτα διαβάσατε στο carsnews την ημέρα που η πλειοψηφία του ειδικού Τύπου μιλούσε για νέα δέσμευση της προς το σπορ, ετοιμάζεται να δώσει τέλος στην επιτυχημένη περιπέτεια της εργοστασιακής ομάδας.

Γι’ αυτό ρίξαμε στο τραπέζι από τότε το σενάριο να δούμε τον Hamilton σε μία άλλη ομάδα με υβριδικές μηχανές της γερμανικής εταιρείας, με πιο… ρομαντικό προορισμό τη McLaren, ώστε να κλείσει ο κύκλος του στη Formula 1, ολοκληρώνοντας την καριέρα του στην ομάδα με την οποία ξεκίνησε.

Ωστόσο παρότι σε σταθερά ανοδική πορεία, η McLaren δεν απολαμβάνει την ευρωστία του παρελθόντος. Αντίθετα, μία… «γειτόνισσα» της επί βρετανικού εδάφους, η Aston Martin Racing, ήρθε στο σπορ με φόρα!

More than 60 years away from the F1 track.

Who’s ready to welcome the #AMR21? 💚 #IAMF1 pic.twitter.com/6u5tQW8jfq

— Aston Martin Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1) February 24, 2021

Ο Lawrence Stroll που αρχικά έσωσε τη Force India μετατρέποντάς τη σε Racing Point, είναι πλέον το μεγάλο αφεντικό της Aston Martin και πατώντας πάνω στο εμβληματικό brand, μετονόμασε και την αγωνιστική του ομάδα. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Επενδύει δυναμικά σε εγκαταστάσεις και προσωπικό, με την συνεργασία με τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Sebastian Vettel να αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη προθέσεων.

Όλοι λοιπόν αναμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την επιστροφή της Aston Martin στη Formula 1, 61 χρόνια μετά! Και έχοντας ισχυρές βάσεις, η οικονομική σταθερότητα σημαίνει πως λογικά οι «πράσινοι» θα είναι μία υπολογίσιμη δύναμη. Θα σταματήσουν όμως εκεί;

TT1, DBR1, DBR4…

AMR21 claims its place in Aston Martin’s rich racing history.

Revealed 03.03.21 – find out how you can watch: https://t.co/WmaZQKps1n#AstonMartinF1 pic.twitter.com/n56CbM3cNE

— Aston Martin (@astonmartin) February 24, 2021

Ο 61χρονος Stroll ρωτήθηκε στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης για τη συνεργασία με έναν από τους νέους χορηγούς της ομάδας, τη Peroni Libera 0.0% και δεν έκρυψε πως το σενάριο συνεργασίας με τον Hamilton δεν τον αφήνει αδιάφορο.

«Σίγουρα είναι δελεαστικό. Ο Lewis είναι σπουδαίος σε ότι κι αν οδηγήσει και σίγουρα θα έλεγα ναι στο ενδεχόμενο γιατί είναι ένας επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Όμως προς το παρόν, η προσοχή μου είναι στραμμένη στο ξεκίνημα της σεζόν», είπε ο 61χρονος, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στην Independent.

Δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, θα σκεφτείτε. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά με τα σημερινά δεδομένα στην ομάδα, τέτοιες φωτιές τις σβήνεις προτού καν δούμε καπνό. Κι ο Stroll δεν το έκανε. Άρα στο δαιμόνιο μυαλό του να είστε σίγουροι πως ζυγίζει τις επιλογές του.

Στο τέλος της ημέρας, έχει την δυνατότητα να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του επτάκις πρωταθλητή. Αν ο Vettel δεν βρει τον εαυτό του φέτος, η λύση ίσως να είναι έτοιμη. Κι ακόμα κι αν τον βρει και θέλει να τρέξει και το 2022, σίγουρα θα βρεθεί ένας τρόπος να καλυφθεί ο εγωισμός του Lance Stroll για μία χρονιά, αν είναι η Aston Martin να κατεβάζει all-star line-up με δύο οδηγούς που θα έχουν αθροιστικά 11, μπορεί και 12 τίτλους. Σκεφτείτε μόνο πόσες Aston Martin θα πουλιούνται με αυτούς τους δύο ως πρεσβευτές της μάρκας.

Διαβάστε επίσης:

«Βαφτίσια» για το μονοθέσιο της Aston Martin!

Ανακοίνωσε ημερομηνία παρουσίασης η Aston Martin Racing!

Instagram F1 Live: Πουρναράκης-Σεϊτανίδης σχολιάζουν τα νέα της F1!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Σαν Σήμερα: Το πρώτο και «μαεστρικό» πρωτάθλημα του Σένα στην F1 (vid)

cars

Formula 1: Ετοιμάζει νέα αεροσήραγγα η Red Bull

cars

H Renault προσπαθεί να «προσηλυτίσει» τη Williams

cars

To GP Ρωσίας από πλευράς ελαστικών

cars

Αλόνσο: «Αν ήμουν διευθυντής ομάδας θα κρατούσα τον Χάμιλτον μέχρι τα 80 του»

cars

Η βραδιά εορτασμών της Ferrari για τα 1000 GP

cars

Τέλος εποχής για την Alfa Romeo στην F1 – F1RACINGNEWS

cars

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της Ferrari για το ιστορικό Grand Prix του Λας Βέγκας!

cars

F1: Οι δέκα κορυφαίοι του 2022

cars