CARSNEWS
AUTONEWS

Στα τέλη του 2021 το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale στην αγορά.

Με την Giulietta να υποκλίνεται και να αποσύρεται στα παρασκήνια στα τέλη του 2020 και την 4C να μην απέχει πολύ από το να κάνει το ίδιο, η γκάμα της Alfa Romeo χρειάζεται απεγνωσμένα κάποιο στήριγμα. Ούτε η Giulia, ούτε η Stelvio κατάφεραν να αποτελέσουν τους στυλοβάτες που επιζητούσε η ιταλική εταιρία οπότε ο κλήρος πέφτε στην Tonale, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της σε μορφή πρωτοτύπου στην έκθεση της Γενεύης του 2019 και ετοιμάζεται να περάσει το κατώφλι της γραμμής παραγωγής προς τα τέλη του 2021.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βασίζονται σε “εσωτερική πληροφόρηση”, η Alfa Romeo θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του μικρότερου SUV της κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο του 2021 με τα πρώτα παραδείγματα να παραδίδονται στους πελάτες εντός του Νοεμβρίου. Τα πρώτα παραδείγματα που, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσουν μέρος της περιορισμένης “Launch Edition” με πλούσιο εξοπλισμό και φυσικά, την άκρως απαραίτητη αριθμημένη πλακέτα. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αντιπροσωπείες της Alfa Romeo θα αποκτήσουν τα πρώτα “εκθεσιακά” παραδείγματα τον Φεβρουάριο του 2022 ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η έκδοση παραγωγής θα παραμείνει πιστή στο design του concept με κάποιες αναμενόμενες αλλαγές (βλ. μεγαλύτερα εμπρός φωτιστικά σώματα και καθρέφτες, διαφορετικές χειρολαβές κ.ά.) να μην επηρεάζουν σημαντικά την εικόνα που έχουμε ήδη σχηματίσει από τις αρχές του 2019.

Ούτως ή άλλως, έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες της έκδοσης παραγωγής οπότε έχουμε εικόνα και από αυτό το… μέτωπο. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δεν θα πρέπει να περιμένουμε από την Alfa Romeo Tonale, είναι μία Quadrifoglio έκδοση καθώς οι άνθρωποι που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην ιταλική μάρκα δεν πιστεύουν ότι υπάρχει αρκετά μεγάλο κοινό ώστε να δικαιολογηθεί η επένδυση – και πιθανώς έχουν τα στατιστικά που υποστηρίζουν αυτή την άποψη. Η Tonale λέγεται πάντως ότι θα μοιράζεται την ίδια γκάμα κινητήρων με το Jeep Renegade που σημαίνει ότι στην κορυφή θα βρίσκεται ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο με την ιπποδύναμη στην περιοχή των 250 ίππων. Περισσότερα στο προσεχές μέλλον, αφού αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, η Alfa Romeo θα πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος σύντομα.

The post Στα τέλη του 2021 το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale στην αγορά. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τραγωδία στην Πάτρα: Γονείς βρήκαν νεκρό το 2,5 μηνών βρέφος τους

cars

Ferrari SF90 Spider. Το “ανοιχτό” όνειρο…

cars

Renault Kadjar 1.3 TCe 140hp Sport Edition. Διαθέσιμο από 22.980 Ευρώ

cars

Nissan. Με νέο λογότυπο

cars

Νέο Seat Leon. O νικητής του AUTOBEST 2021

cars

30 χρόνια Seat Martorell

cars

Σαν σήμερα το 1967 παρουσιάζεται το NSU Ro 80.

cars

Volvo. Πέντε χρόνια εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της

cars

SYM Joymax Z. Nέα πρόταση

cars