CARSNEWS
NEW MODELS

Στα 20.000 δολάρια η έκπτωση για την Jaguar I-Pace

Σε έναν πολύ διαφορετικό αυτοκινητικό πλανήτη όπου ο ανταγωνισμός είναι υγιής αποδίδοντας και τους ανάλογους καρπούς για τους καταναλωτές, η Jaguar αποφάσισε να μειώσει και μάλιστα σημαντικά την τιμή της αμιγώς ηλεκτροκίνητης I-Pace στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

H έκπτωση για την ηλεκτροκίνητη Jaguar I-Pace ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και τα 20.000 δολάρια, με την τιμή της να ξεκινά από τα μόλις 53.000 δολάρια.

Μάλιστα η γενναία έκπτωση στην τιμή της ηλεκτροκίνητης Jaguar συνοδεύεται από ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα, τη δυνατότητα αποπληρωμής σε έως και 72 δόσεις καθώς την καταβολή της πρώτης δόσεις τρεις μήνες μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου.

Να σημειώσουμε ότι η έκπτωση προσφέρεται για την έκδοση του 2019, η οποία ωστόσο δεν διαφέρει σημαντικά από εκείνη που ακολούθησε την αμέσως επόμενη χρονιάς.

Για εκείνους πάντως που θα επιλέξουν την πιο σύγχρονη εκδοχή του αυτοκινήτου, η Jaguar I-Pace προσφέρει έκπτωση της τάξης των 10.000 δολαρίων, η οποία διαμορφώνει την τελική τιμή του ηλεκτροκίνητου SUV λίγο πάνω από τα 60.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι και η Tesla έχει προχωρήσει σε εκπτώσεις στο σύνολο της γκάμας της με εξαίρεση το Model Y το οποίο μετρά μερικούς μήνες στην αμερικανική αγορά.    

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αποκαλύφθηκε η νέα Mercedes-Benz GLA (Video)

cars

Τι θα παρουσιάσει η Honda στην έκθεση CES;

cars

Δοκιμάζουμε το CITROEN C3 1.2 PureTech Origins 110 PS

cars

Η τελευταία «ελληνική» συνέντευξη του Niki Lauda (video)

cars

Η Skoda σκιτσάρει το ηλεκτροκίνητο Enyaq iV

cars

Δεν υπάρχει αυτό το καταπληκτικό RS7-R με την υπογραφή της ABT

cars

Διακοπές με το αυτοκινούμενο Fiat Professional Ducato

cars

Τέλος εποχής για το BMW i8

cars

Η τιμή του Mazda 3 Turbo στην αμερικανική αγορά

cars