CARSNEWS
NEW MODELS

Στην Ελλάδα η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender

Τo Defender είναι εξ ορισμού εμβληματικό και στην Carpathian Edition γίνεται μοναδικό. Πλέον ηρθε και στην Ελλάδα στην SPANOS LUXURY CARS!

Οι εκδόσεις του Defender με τον V8 των 5.000 κυβικών και των 525 ίππων αποτελούν την κορωνίδα ενός από τα πιο αναγνωρίσιμα τετρακίνητα παγκοσμίως.

Και αυτό γιατί η μεγάλη ιπποδύναμή τους και η άφθονη ροπή τους από πολύ χαμηλά συνδυάζονται με σοφιστικέ επεμβάσεις τόσο στην πνευματική, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση όσο και στο σύστημα μετάδοσης Terrain Response, που το καθιστούν πραγματικά ασταμάτητο. Ειδικά σε συνδυασμό με το αποκλειστικό για τις V8 εκδόσεις πρόγραμμα Dynamic που εξασφαλίζει κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικό ζύγισμα τόσο στην άσφαλτο όσο και σε πιο χαλαρές επιφάνειες.

Η κορυφαία εκδοχή όλων των Defender V8 είναι η Carpathian Edition, η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στη γκρι μεταλλική απόχρωση με την ονομασία Carpathian Grey. Ταυτόχρονα η οροφή, το καπό και για πρώτη φορά και η πέμπτη πόρτα σε Narvik Black δημιουργούν μια εντυπωσιακή οπτική αντίθεση, ενώ η όλη εικόνα ολοκληρώνεται από τη μάσκα και τις ποδιές σε Carpathian Gloss, καθώς και από τις σιέλ δαγκάνες των φρένων.

Πέρα από όλα αυτά όλο το αμάξωμα είναι καλυμμένο με το προστατευτικό φιλμ Land Rover Satin, που είναι κατασκευασμένο από πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά.

Το Land Rover Satin Protective Film εξασφαλίζει μια ημι-ματ απόχρωση του χρώματος του αμαξώματος και ταυτόχρονα παρέχει προστασία τόσο μέσα στην πόλη όσο και πέρα από την άσφαλτο.

Η Carpathian Edition διαθέτει φυσικά και ένα υπερ-πολυτελές εσωτερικό με επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα κορυφαίας ποιότητας, λεπτομέρειες Robustec, σουέντ στο τιμόνι, φωτιζόμενα μαρσπιέ και έναν πλήρη εξοπλισμό άνεσης.

Ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει υποβοήθηση στάθμευσης 360 μοιρών, HUD και ένα κορυφαίο ηχοσύστημα της Meridian.



Αυτό το μοναδικό Defender, βρίσκεται στην πολυτελή έκθεση SPANOS LUXURY CARS  στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 367 στο Παλαιό Φάληρο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mε Land Rover Defender P400e PHEV στην Ευρυτανία (+video)

Οδηγούμε το Land Rover Defender Bowler

Defender PHEV: Κορυφαία εξηλεκτρισμένη τεχνολογία και off road δυνατότητες

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

- -

Related Articles

Το νέο Hyundai Tucson είναι εκπληκτικά φουτουριστικό

cars

Νέο Mazda RX-9: Ο “διάδοχος” του RX-8 έχει σχεδίαση που καθηλώνει!

cars

Το υδρογονοκίνητο H2X είναι η εκδίκηση των καγκουρό

cars

Εκτός Ιταλίας η παραγωγή του νέου Fiat Punto

cars

Η Porsche 918 Spyder σπάει το φράγμα των 345 χλμ./ώρα γιατί μπορεί (Video)

cars

Elon Musk: Πιθανή η εμπορική αποτυχία του Tesla Cybertruck

cars

Επιστρέφει ως sedan η Citroen CX;

cars

Δοκιμάζουμε τη νέα Toyota Supra στην πίστα (Video)

cars

Τα μυστικά οδήγησης μιας Bugatti Chiron σε πέντε απολαυστικά Video

cars