CARSNEWS
NEW MODELS

Στην Ελλάδα το νέο MINI Countryman. Από 27.546 ευρώ

Διαθέσιμο για παραγγελία και στην ελληνική αγορά είναι το προσφάτως ανανεωμένο MINI Countryman. H γκάμα του δημοφιλούς crossover ξεκινά από την βενζινοκίνητη έκδοση Cooper του 1,5 λίτρου και των 136 ίππων, η οποία είναι και η πλέον προσιτή, κοστίζοντας 27.546 ευρώ.

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το MINI Countryman One D, το οποίο εφοδιάζεται με τον μικρότερο σε ισχύ και κυβισμό κινητήρα πετρελαίου, χωρητικότητας 1,5 λίτρου και απόδοσης 116 ίππων. Το MINI Countryman One D προσφέρεται έναντι 27.766 ευρώ και αποτελεί τη μοναδική diesel έκδοση κάτω από το ψυχολογικό όριο των δύο λίτρων.

Και αυτό γιατί τόσο η έκδοση Cooper D (από 34.416 ευρώ) όσο και η έκδοση Cooper SD (από 42.180 ευρώ) εφοδιάζονται με έναν δίλιτρο κινητήρα diesel η απόδοση του οποίου φτάνει τους 150 και τους 190 ίππους αντιστοίχως.

Δίλιτρος είναι και ο κινητήρας βενζίνης της έκδοσης Cooper S, η ισχύς της οποίας περιορίστηκε στους 178 ίππους ώστε να εναρμονιστεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές εκπομπής ρύπων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η παραγωγή της κορυφαίας έκδοσης John Cooper Works, η οποία μάλιστα έχει διατηρήσει τη μέγιστη τιμή της ισχύος της (βλέπε 306 ίππους) στα σημερινά επίπεδα, ενώ τη θέση της στην γκάμα του αυτοκινήτου θα διατηρήσει και η plug-in διαμόρφωση.

Οι πρώτες παραδόσεις του ανανεωμένου MINI Countryman αναμένεται να ξεκινήσουν στη χώρα μας τον Σεπτέμβριο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όταν η Alfa Romeo ξεπερνούσε και την Lamborghini

cars

Ferrari F40 & Porsche 959: Oι λευκοί ιππότες ενός σκοτεινού τούνελ

cars

MG: Πιθανή επιστροφή με ένα ηλεκτρικό σπορ όχημα

cars

Τουρκία: Η Ford σταματά την παραγωγή του Transit

cars

Η Tesla υποχρεώνεται να κλείσει το εργοστάσιό της στο Freemont

cars

Σχεδιαστικός έρωτας και τεχνολογική αγάπη για το VW T-Roc

cars

Drones καταγράφουν τη μάχη δύο τεθωρακισμένων στη Συρία

cars

Aν η G-Class σας πέφτει ακριβή φτιάξτε ένα Lada Niva 6×6 (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το Nissan Micra 1.0 IG-T 100 PS

cars