CARSNEWS
NEW MODELS

Στην Ευρώπη το Toyota RAV4 Black Edition

Το Toyota RAV4 δεν χρειάζεται συστάσεις, αποτελώντας επί της ουσίας το αυτοκίνητο που ίδρυσε την κατηγορία των σύγχρονων SUV.

Στη πέμπτη κατά σειρά γενιά του, η οποία στην ελληνική αγορά προσφέρεται με το υβριδικό σύνολο των 2,5 λίτρων, το RAV4 απολαμβάνει πλέον την εξοπλιστική γενναιοδωρία της Toyota, καθώς η ιαπωνική φίρμα πρόσθεσε και στην ευρωπαϊκή του γκάμα μια νέα εξοπλιστική έκδοση.

Ο λόγος για την Black Edition, η οποία εξαντλεί το εξοπλιστικό οπλοστάσιο των Ιαπώνων με σκοπό να προσφέρει στο ήδη γνωστό RAV4 έναν ξεχωριστό χαρακτήρα.

Αν κάτι ξεχωρίζει στην εν λόγω έκδοση του Toyota RAV4 τότε αυτό είναι το μαύρο χρώμα (Midnight Black) με το οποίο έχουν ντυθεί τόσο οι επιφάνειες του αμαξώματος όσο και τα δευτερεύοντα μέρη, όπως οι ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει το προηγμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο υποστηρίζεται από το σύστημα ηχείων της JBL και είναι συμβατό τόσο με το Apple Car Play όσο και με το Android Auto.

Στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου δεν παρουσιάζονται αλλαγές, καθώς το υβριδικό σύνολο των 2,5 λίτρων αποτελεί επί της ουσίας τη μοναδική επιλογή, αποδίδοντας 218 ίππους στη δικίνητη έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα και 222 ίππους στην τετρακίνητη έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες.

Σύντομα, το Toyota RAV4 θα αποκτήσει και plug-in υβριδική έκδοση, το οποίο θα αποδίδει 302 ίππους και θα έχει τη δυνατότητα να καλύπτει περισσότερα από 60 χιλιόμετρα με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

VW Golf GTI: Η ιστορία πίσω από το κόκκινο σιρίτι – Μέρος Α’

cars

Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας “Subaru” ή “Cadillac”;

cars

Η 90ή pole position του Lewis Hamilton στην Ουγγαρία

cars

Το VW T-Roc Cabrio στην Ελλάδα. Τιμές και εξοπλισμός

cars

Η Porsche μάς μαθαίνει να τραβάμε σωστές φωτογραφίες με το κινητό μας

cars

Σοκ και δέος: Ένα extreme Golf GTI με τον κινητήρα στο κέντρο!

cars

Αυτό είναι το νέο Seat Leon, για πρώτη φορά με PHEV έκδοση!

cars

Σε συνεργασία με την Uber το ιπτάμενο ταξί της Hyundai

cars

Βάζει φωτιά το Toyota GR Yaris των 261 ίππων!

cars