CARSNEWS
NEW MODELS

Στη Νέα Υόρκη θα παρουσιαστεί το Volkswagen ID.4

Το ηλεκτροκίνητο SUV ID.4 της Volkswagen αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον προσεχή Απρίλιο, στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα παρουσιαστεί εκεί, έπειτα από απόφαση των στελεχών της VW, για διάφορους λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την προσπάθεια αλλαγής της διαμορφωμένης εικόνας της εταιρείας επί αμερικανικού εδάφους, έπειτα από το σκάνδαλο «Dieselgate». Η ηλεκτροκίνηση φαντάζει μια καλή λύση για τη μεταστροφή του αρνητικού κλίματος που είχαν σχηματίσει οι Αμερικανοί για την Volkswagen. Ο δεύτερος λόγος που επιλέχθηκε η έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (θα διεξαχθεί 10-19 Απριλίου) είναι επειδή στην αντίστοιχη της Γενεύης (αρχές Μαρτίου) το βάρος θα δοθεί στο καινούργιο Golf GTI και Golf GTD.

Όπως έγινε γνωστό, τo ID.4 θα κατασκευάζεται τόσο στη Γερμανία (Zwickau) όσο και στην Κίνα (Anting), ενώ από το 2022 και έπειτα θα κατασκευάζεται και στις ΗΠΑ (Tennessee). Στη βασική εκδοχή του θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα, στο πίσω μέρος, και στις καλύτερα εξοπλισμένες δύο, έναν σε κάθε άξονα. Σύμφωνα με τα στελέχη της Volkswagen, έπειτα από το ID.4 θα ακολουθήσει το ID.5 (όπως είναι γνωστό ως τώρα), δηλαδή η έκδοση του μοντέλου με coupé αμάξωμα. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το κάθισμα συνοδηγού στην Porsche 935 κοστίζει 9.000 ευρώ

cars

Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις των τροχόσπιτων της Aistream ανανεώνονται

cars

Απίστευτη καραμπόλα 60 αυτοκινήτων στο Σικάγο των ΗΠΑ (Video)

cars

Η Ford ετοιμάζει και ένα μικρότερο Mach-E

cars

Τι κινδύνους κρύβει η αγορά τρακαρισμένων οχημάτων;

cars

Με τρικύλινδρους κινητήρες 1,5 λίτρου τα plug-in υβριδικά Land Rover Discovery και Evoque

cars

Η Κίνα θα επιτρέπει περισσότερα υβριδικά οχήματα

cars

Aπολαύστε ένα “αγροτικό” με… 3.000 άλογα! (Video)

cars

Στην Hyundai το εργοστάσιο της GM στη Ρωσία

cars