CARSNEWS
NEW MODELS

Στη Ferrari για τα επόμενα δύο χρόνια ο Carlos Sainz

Ένα ακόμα όνειρο του 25χρονου Carlos Sainz Jr γίνεται πραγματικότητα. Μετά την είσοδό του στον μαγικό κόσμο της Formula 1 το 2015, o Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τα χρώματα της ιστορικότερης ομάδας του πρωταθλήματος που δεν είναι άλλη από την Ferrari.

Μετά το συναινετικό διαζύγιο ανάμεσα στην Scuderia Ferrari και τον S. Vettel, οι Ιταλοί έσπευσαν να καλύψουν το κενό στο ρόστερ τους δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Ισπανό ο οποίος έρχεται από μια αξιοπρεπέστατη σεζόν πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της McLaren.

O C. Sainz θα αγωνιστεί στο πλευρό του C. Leclerc ο οποίος και θα αποτελέσει το πρώτο… βιολί στην ορχήστρα της Ferrari που με τη σειρά της θα κληθεί να αποφύγει τις παραφωνίες του πρόσφατου παρελθόντος, επιχειρώντας να φτάσει με αυτόν τον τρόπο στο πολυπόθητο τίτλο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα οδηγήσω για τη Scuderia Ferrari το 2021 και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με την ομάδα. Έχω μπροστά μου μια ακόμα σημαντική χρονιά με τη McLaren Racing και ανυπομονώ πραγματικά να πάω ξανά αγώνες μαζί τους αυτή τη σεζόν.”, δήλωσε ο C. Sainz μετά και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα της Ferrari.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε προηγηθεί η επίσημη της ανακοίνωση της McLaren με την οποία δημοσιοποιούσε τη συμφωνία της με τον D. Ricciardo ο οποίος εγκαταλείπει την Renault για χάρη της βρετανικής ομάδας.

Μένει να αποδειχθεί αν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του S. Vettel θα είναι η Γαλλία και ειδικότερα η Renault ή αν ο Γερμανός κάνει την έκπληξη και ενεργοποιήσει κάποια άλλη από τις επιλογές που έχει αυτήν τη στιγμή στα χέρια του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Cadillac Escalade της Lexani αποδεικνύει πως τελικά το μέγεθος μετράει

cars

Τα επόμενα μικρά Fiat θα βασίζονται στο πάτωμα του Peugeot 208!

cars

Πάνω από 60% η πτώση στις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων τον Μάρτιο (Πίνακες)

cars

BMW Σειρά 2 Gran Coupe: Στην Ελλάδα από 31.900 ευρώ

cars

Tεχνολογία από τη Formula 1 για την Aston Martin

cars

Hyundai: αστικές μετακινήσεις με ιπτάμενα και αυτόνομα οχήματα

cars

Φτιάξε και εσύ το Dodge Charger του Vin Diesel (video)

cars

Το Pininfarina Battista Anniversario θα κατασκευαστεί μόλις 5 φορές

cars

Μπαίνει στο βιβλίο Guinness ο Bernie Ecclestone!

cars