CARSNEWS
NEW MODELS

Στη Haas λόγω… Vettel ο Perez!

Ο Sergio Perez είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα του midfield σε ό,τι αφορά στο μεταγραφικό «παζάρι» του 2021. Ο Μεξικανός, στον οποίον η Racing Point οφείλει εν πολλοίς την ύπαρξή της μιας και χάρη στις δικές του ενέργειες απομακρύνθηκε ο Vijay Mallya και ανέλαβε τις τύχες της ομάδας το fund υπό τον Lawrence Stroll, αποτελεί το «μήλον της έριδος» κι όχι άδικα!

Η έντονη φημολογία περί συμφωνίας του Sebastian Vettel με την Racing Point για το 2021, ανοίγει την πόρτα της εξόδου για τον Perez, δεδομένου ότι τον γιό του ιδιοκτήτη της ομάδας, Lance Stroll, δεν τον κουνάει κανείς από το μονοθέσιό του.

Ο Perez, λοιπόν, δέχθηκε ήδη την πρώτη πρόταση συνεργασίας για το 2021. Άνθρωπος της Haas βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Μεξικανού, ο οποίος πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσεις οι Αμερικανοί αναφορικά με τους μελλοντικούς οδηγούς της ομάδας.

Ο Perez έχει πολλούς προσωπικούς χορηγούς, καθώς το Μεξικό στηρίζει εδώ και πάνω από μια δεκαετία τις προσπάθειές του στη Formula 1. Παράλληλα, λόγω εντοπιότητας αποτελεί έναν πολύ σημαντικό πιλότο για τη Haas, μιας και το Μεξικό συνορεύει με τις ΗΠΑ και οι συνεργασίες μπορούν να είναι ακόμα πιο «στενές». Φυσικά ουδείς αμφισβητεί τις οδηγικές ικανότητές του. Κοντολογίς έχει όλο το «πακέτο» που αναζητά η Haas ενόψει 2021, με δεδομένη την απόφαση για αντικατάσταση τουλάχιστον του ενός πιλότου της ομάδας (Grosjean).

Για τον Perez ακούστηκε και η περίπτωση της Alfa Romeo, όμως δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μια τέτοια συνεργασία, δεδομένης τόσο της μη εκδήλωσης πρόθεσης αποχώρησης του Kimi Riakkonen, όσο και της γενικότερης θετικής εικόνας που δημιουργεί εσχάτως με την απόδοσή του ο Antonio Giovinazzi.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τεχνολογίες αεροπλάνων που “κρύβει” το αυτοκίνητό σας (Μέρος 2ο)

cars

Κia διαλύεται κατά την παραλαβή του από την αντιπροσωπεία

cars

Στην Ινδία το υπερβολικό κορνάρισμα θα καθυστερεί το πράσινο στα φανάρια (video)

cars

Cosworth V12, ένας θρύλος επιστρέφει!

cars

Στο σφυρί η μοναδική Ferrari 308 Dino GT4 Safari!

cars

Αυτό είναι τo νέο πρόσωπο του ΚΙΑ Picanto

cars

Άνοιξε η… γέφυρα και τον κατάπιε! (Video)

cars

Γιατί ο όμιλος VW κόβει τα μοντέλα φυσικού αερίου;

cars

Μάθετε τα πάντα για την ανανεωμένη BMW M5 (βίντεο)

cars