CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 11 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το Jeep Grand Wagoneer.

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που μπορούσε κάποιος να μπει σε μία έκθεση της Jeep και να αγοράσει ένα νέο Grand Wagoneer αλλά σε λίγο καιρό αυτό θα είναι πάλι εφικτό καθώς η αμερικανική εταιρία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου. Κι όταν λέμε το νέο μοντέλο, εννοούμε φυσικά την έκδοση παραγωγής του, αφού η Jeep μας έδωσε μία πολύ καλή εικόνα του επερχόμενου, νέου Grand Wagoneer έχοντας αποκαλύψει το ομώνυμο concept τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ένα concept που όπως δείχνουν όλα, θα περάσει στην παραγωγή με ελάχιστες αλλαγές.

Προφανώς υπάρχουν κάποιες μικρολεπτομέρειες που θα αλλάξουν και το σύντομο teaser video δείχνει μία μεγαλύτερη γρίλια με ελαφρώς μεγεθυμένα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος και σαφώς μεγαλύτερους καθρέφτες αλλά το υπόλοιπο αμάξωμα βρίσκεται στο σκοτάδι οπότε δεν μπορούμε να δούμε τι κρύβεται. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό αλλά και πάλι, το Grand Wagoneer concept έμοιαζε πρακτικά έτοιμο για να λανσαριστεί στην αγορά, άρα δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι εκεί. Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος πάντως αφού οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πακέτο (design, πολυτέλεια, τεχνολογία και άνεση) για τους μελλοντικούς επιβάτες και το Grand Wagoneer είναι έτοιμο να τεθεί αντιμέτωπο με τον ανταγωνισμό.

The post Στις 11 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το Jeep Grand Wagoneer. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Lotus Emira μας δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο.

cars

Πρόταση Αυγενάκη στους τουριστικούς φορείς: Κατασκευή πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

cars

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό Renault 5

cars

H QJ Motor στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης Α.Ε.

cars

Η Fisker επιστρέφει με ένα προσιτό, ηλεκτρικό crossover: το Ocean.

cars

DS Automobiles: Αναγνωρισιμότητα πριν τις πωλήσεις!

cars

Φορτίζω παντού: Οι δικαιούχοι των ενισχύσεων για ανάπτυξη σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

cars

Ford Mustang Mach 1. Ανατρεπτική σε όλα της

cars

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό σε 5 μεγάλες πόλεις – Οι προβλέψεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

cars