CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 23 Φεβρουαρίου και η νέα Mercedes-Benz C-Class.

Λίγο μετά την αποκάλυψη των πρώτων επίσημων πληροφοριών, έρχεται η ανακοίνωση της Mercedes-Benz που τοποθετεί το ντεμπούτο (διαδικτυακό βεβαίως) της νέας C-Class στις 23 Φεβρουαρίου. Σε μία εβδομάδα λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη νέα πρόταση της γερμανικής εταιρίας στην μεσαία κατηγορία που αναμένεται να αναπαριστά ένα μεγάλο βήμα προς τα μπροστά ίσως όχι στον τομέα του design του αμαξώματος αλλά σίγουρα στο πώς διαμορφώνεται η καμπίνα και στην τεχνολογία που θα προσφέρει.

Καταρχάς να σημειώσουμε ότι η νέα C-Class θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη τόσο σε Sedan μορφή όσο και σε Estate καθώς η σκοτεινή φωτογραφία που έχουμε στη διάθεση μας δείχνει ξεκάθαρα την δεύτερη. Έπειτα, να υπενθυμίσουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη C-Class που θα λανσαριστεί στην αγορά με μία πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα κινητήρων βενζίνης αλλά και πετρελαίου, με τους τετρακύλινδρους που θα εξοπλίζουν τις πιο βασικές εκδόσεις να διαθέτουν mild-hybrid χαρακτηριστικά και αυτούς που θα τοποθετούνται στις ακριβότερες και ισχυρότερες εκδόσεις να έχουν plug-in υβριδική τεχνολογία. Στους τελευταίους συμπεριλαμβάνονται και οι AMG εκδόσεις, με την εταιρία να έχει επιβεβαιώσει ότι η κορυφαία, Mercedes-AMG C63 θα προσφέρει 500 ίππους αλλά θα το κάνει με έναν υβριδικό, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα! Κάτι ακόμα που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι η νέα C-Class θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη με το 9-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο καταργώντας το μηχανικό σε αυτή την κατηγορία.

Ανάλογα μεγάλες θα είναι οι αλλαγές και στην καμπίνα όπου περιμένουμε να δούμε την C-Class να δανείζεται αρκετά στοιχεία από την S-Class. Στοιχεία όπως ο σχεδιασμός του ταμπλό και η δεύτερη γενιά του MBUX συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με την μεγάλη, κάθετα τοποθετημένη οθόνη στο κέντρο και μία αντίστοιχα μεγάλη μονάδα ως ψηφιακός πίνακας οργάνων. Πολλά περισσότερα θα έχουμε να πούμε την ερχόμενη εβδομάδα όμως, οπότε καλύτερα να μην προτρέχουμε.

The post Στις 23 Φεβρουαρίου και η νέα Mercedes-Benz C-Class. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Bury

Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με το βλέμμα σε Ιράν και Ισραήλ – Επί τάπητος νέες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης

cars

Ford Ranger Raptor. O Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς

cars

Η Μάγισσα – Spoiler: Φτάνει το τέλος για τη Θεοφανώ;

cars

Τρομακτικό ατύχημα του Ott Tanak στο Monte Carlo.

cars

Bugatti Bolide. Εξερευνώντας τα όρια πλατφόρμας, οδηγού και… φυσικής.

cars

Nascar Whelen Euro Series. Με ελαστικά General Tire

cars

Ford Kuga 1.5 Ecoboost 150 Ps. Ένα SUV για οδήγηση

cars

Ηλεκτρική “Turbo S” εναντίον αυθεντικής “Turbo S”. Ποια είναι η ταχύτερη;

cars