CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 23 Φεβρουαρίου το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5.

Η Hyundai είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το μοντέλο που σύμφωνα με την ίδια, αναπαριστά “μία θεμελιώδη μεταβολή στην σχεδιαστική προσέγγιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων”. Το μοντέλο που θα λανσαριστεί στην αγορά με τα σήματα της ηλεκτρικής υπομάρκας Ioniq και όπως αποκαλύπτουν ήδη οι teaser φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα παραμείνει πιστό στο “45 Concept” που είδαμε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η “θεμελιώδης μεταβολή” στην οποία αναφέρεται η Hyundai δεν αντικατοπτρίζεται τόσο στο design του αμαξώματος όσο σε αυτό της καμπίνας και το πρώτο δείγμα της γίνεται εμφανές από το σύντομο video που ανέβηκε στους λογαριασμούς της εταιρίας στα social media. Ένα video που δείχνει ολόκληρη την κεντρική κονσόλα να σύρεται προς τα πίσω παράλληλα με το κάθισμα του συνοδηγού. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι εφικτό χάρη και στην E-GMP αρχιτεκτονική πάνω στην οποία βασίζεται το Ioniq 5 βελτιώνοντας σημαντικά την ευκολία εισόδου και εξόδου από το αυτοκίνητο σε στενούς χώρους. Η “μοναδική εμπειρία” που θα προσφέρει το αμιγώς ηλεκτρικό 5 δε, περιλαμβάνει και τα ανακλινόμενα εμπρός καθίσματα (έως και κατά 90ο) αλλά και το υποπόδιο τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό. Δυνατότητα μετακίνησης προσφέρουν και τα πίσω καθίσματα παρέχοντας την επιλογή είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών είτε για μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των επιβατών.

Ανάλογη είναι προσοχή που έχει δώσει η Hyundai στα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην καμπίνα με τις πόρτες, το τιμόνι, το ταμπλό και τους διακόπτες να έχουν “ντυθεί” με ένα οικολογικό χρώμα και κάποιες μαλακές επιφάνειες να κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο πλαστικό και βιώσιμες ίνες. Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα θα δούμε από το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai στις 23 Φεβρουαρίου, οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα το Ioniq 5.

The post Στις 23 Φεβρουαρίου το ηλεκτρικό Hyundai Ioniq 5. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε το Audi Q5 2.0 TDI Hybrid Quattro S Tronic Sportback: Υβριδικό και diesel, το μυστικό για οικονομία

cars

Hyundai Motorsport. Κατέκτησε τον τίτλο των κατασκευαστών στο WRC για δεύτερη συνεχή χρονιά

cars

Nissan Hyper Punk concept – Σχεδιασμένο για influencers και καλλιτέχνες

cars

Η Alfa Romeo ακυρώνει τα πλάνα για τις νέες GTV και 8C;

cars

MLS: Ο άνεμος του Σικάγο «πέτυχε» το πιο ασύλληπτο buzzer beater νίκης στο 90+9′

cars

Alfa Romeo Stelvio Veloce Ti. Ακόμη πιο εντυπωσιακή

cars

MAZDA AUTOONE. Για πρώτη φορά στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΑΝΥΤΙΜΕ 2019»

cars

Η Mercedes –  παραμένει η πιο πολύτιμη μάρκα πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο

cars

Η Ford θα πουλά μόνο ηλεκτρικά από το 2030!

cars