CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 5 Νοεμβρίου το νέο Nissan Navara.

Η ιστορία του pickup για τη Nissan ξεκινά πίσω στο μακρινό 1935 αν και στην Ευρώπη το μάθαμε ως Navara πολύ αργότερα. Είναι ένα μοντέλο που όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία, βρίσκεται “στην καρδιά του DNA” της και η νέα εκδοχή του, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 5 Νοεμβρίου για να βάλει φωτιά και πάλι σε μία ούτως ή άλλως πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Το video που έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική φίρμα εστιάζει στην κληρονομιά του pickup της αλλά όποιος το δει μέχρι το τέλος, επιβραβεύεται και με μία σκοτεινή εικόνα που δείχνει την επιβλητική μάσκα με την μεγάλη γρίλια και τα φωτιστικά σώματα με την χαρακτηριστική “υπογραφή”.

Κατά τα άλλα, όπως φάνηκε σε μία φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν από μερικές εβδομάδες, το νέο Navara διαθέτει νέο προφυλακτήρα, πιο τονισμένα φτερά και ανασχεδιασμένα πίσω φωτιστικά σώματα ενώ όσον αφορά στα μηχανικά, στην Ευρώπη τουλάχιστον δεν περιμένουμε σημαντικές αλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι ο turbodiesel των 2,3 λίτρων θα διατηρήσει την θέση του προσφέροντας είτε 163, είτε 190 ίππους και θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα 7-τάχυτο αυτόματο. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε σε μία εβδομάδα.

The post Στις 5 Νοεμβρίου το νέο Nissan Navara. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ολυμπιακός: Θρυλική υποδοχή για τους θριαμβευτές της Πόλης – Αποθέωση για Τζολάκη και Μεντιλίμπαρ

cars

Mazda.To νέο «εργαλείο» για το Gran Turismo Spor

cars

Survivor – Χρύσα: Αντικειμενικά, από θέμα στρατηγικής, μας συμφέρει να χάσουμε στο αγώνισμα

cars

Honda Moto. Επαναφέρει τα Super Cub και Monkey

cars

Νέο, VW Caddy Beach για ατελείωτο camping.

cars

Υπόθεση Κολωνού – Γιαγιά 12χρονης για πρόταση εισαγγελέως: «Είναι δυνατόν να βγάλει το τέρας έξω και να δικάσει τη μάνα; Ντροπή!»

cars

Η επιδημία κοκκύτη αυξάνεται ραγδαία στην Τσεχία – Τρεις θάνατοι το 2024

cars

Ενδοιασμοί Χριστοδουλάκη για το ενδεχόμενο μεταγραφής Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

cars

Νέο Ford Kuga. Με τη χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας του

cars