CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 7 Μαΐου η Lamborghini θα αποκαλύψει κάτι νέο…

Η Lamborghini ανακοίνωσε με ένα σύντομο δελτίο τύπου ότι η παραγωγή στο εργοστάσιο της Sant-Agata Bolognese θα ξεκινήσει ξανά στις 4 Μαΐου – την ερχόμενη Δευτέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες της ιταλικής κυβέρνησης. Η παραγωγή θα ξεκινήσει και η Lamborghini έχει ήδη προετοιμάσει το έδαφος ώστε αυτό να γίνει με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για τους εργαζόμενους. Αυτό που δεν περιμέναμε από την ιταλική φίρμα όμως, είναι να ανακοινώσει τόσο σύντομα την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου. Κι όμως!

Συνεχίζουμε να τροφοδοτούμε τα όνειρα των οπαδών και των πελατών μας και στις 7 Μαΐου, μέσω ενός εικονικού λανσαρίσματος, θα παρουσιάσουμε ένα νέο αυτοκίνητο ώστε να ολοκληρώσουμε την γκάμα μας.

Δεν θα κρύψουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα σε ποιο μοντέλο αναφέρεται η Lamborghini. Η Squadra Corse ετοιμάζει ένα υπεραυτοκίνητο ειδικά για την πίστα, απαλλαγμένο από περιορισμούς κανονισμών, με έναν ατμοσφαιρικό V12 χωρητικότητας 6,5 λίτρων και απόδοσης 830 ίππων, αλλά αυτό το περιμέναμε για αργότερα μέσα στο 2020. Όχι στις αρχές Μαΐου και έχουμε συνηθίσει τα πλάνα να καθυστερούν, όχι να επισπεύδονται! Η μοναδική εκκρεμότητα που έχουμε όμως, είναι αυτό το μοντέλο. Ο διάδοχος της Aventador αργεί ακόμα και δεν είχαμε κάποιο teaser ή έστω υπόνοια  για κάποια ειδική Huracan ή Urus. Ας περιμένουμε να δούμε λοιπόν. Βάλε ειδοποίηση για την ερχόμενη Πέμπτη και τα ξαναλέμε!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mε το Δεξί, για Καλή Χρονιά: η νέα ενέργεια του instacar καλωσορίζει τους νέους συνδρομητές για το 2024

cars

Στις Βρυξέλλες ο Κωστής Χατζηδάκης για το Eurogroup και το ECOFIN

cars

Skoda G-Tec. Με επίκεντρο την οικονομία στη μετακίνηση

cars

Το Jeep Wrangler προβληματίζει στις δοκιμές πρόσκρουσης…

cars

AMG A45 S v M2 v RS3 v Golf R. Η μάχη των γρήγορων γερμανικών!

cars

Πλήρωσε 21.000 δολάρια για να φτιάξει την μπαταρία του Tesla που χάλασε από τη βροχή

cars

Jeep Renegade και σε plug-in υβριδικό

cars

Η Red Bull τα έστησε: Κόντρα ενός αυτοκινήτου F1, μια μηχανής MotoGP και δύο αυτοκινήτων ράλι

cars

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

cars