CARSNEWS
NEW MODELS

Στον αέρα το GP Αυστραλίας. Με «χειρόφρενο» απειλούν οι πιλότοι


ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ FORMULA 1, ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΕΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.

  • 12/3/2020

Ανοιχτό παραμένει ακόμα και σήμερα το ενδεχόμενο ακύρωσης του Grand Prix Αυστραλίας το οποίο αποτελεί και το εναρκτήριο της φετινής σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο S. Vettel, αν εμφανιστούν κρούσματα του Κορωνοϊό σε εμπλεκόμενους με το Grand Prix Αυστραλίας τότε οι πιλότοι δεν θα διστάσουν να αποσυρθούν από τον αγώνα, κίνηση που θα οδηγήσει αυτομάτως στην ακύρωσή του.

Ήδη ελέγχονται τουλάχιστον πέντε μέλη από τις αγωνιστικές ομάδες της Formula 1 τα οποία εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα που συνδέονται με τον Κορωνοϊό και όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών είναι εκείνα που θα κρίνουν το μέλλον του αυστραλιανού Grand Prix το οποίο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου με την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Τις δηλώσεις του S. Vettel είχαν προηγηθεί εκείνες του L. Hamilton, o οποίος χαρακτήρισε σοκαριστική την απόφαση των διοργανωτών του αυστραλιανού Grand Prix να μην ακυρώσουν τον αγώνα, βλέποντας τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να αναστέλλει την πραγματοποίηση πτήσεων από και προς την Ευρώπη αλλά και το NBA να διακόπτει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ομάδες και οι πιλότοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 με ένα κλικ!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε το Audi Q8 e-tron στην Γερμανία

cars

To απόλυτο “τέρας”: Μία “μακριά” Μercedes-AMG G63 βγαίνει στο σφυρί

cars

Ποιο ηλεκτρικό κατάφερε να τα ρίξει στο Tesla Model S; (video)

cars

Ώρα ανανέωσης για τα Volvo S90/ V90

cars

Δείτε το πρώτο αυτοκίνητο της Mazda το πρωτοποριακό R360 Coupe

cars

Η ηλεκτρική BMW Σειρά 1 θα είναι έτοιμη το 2022

cars

Η Renault θα επικεντρωθεί στα μικρομεσαία μοντέλα

cars

Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εργοστασιακή της εγγύηση

cars

Το Auto Pilot στέλνει «αδιάβαστο» ένα ακόμα Tesla (Video)

cars