CARSNEWS
NEW MODELS

Στον κόσμο των Esports της Formula 1 και ο Sebastian Vettel!

Τα… κάστρα πέφτουν ένα-ένα! Ο Sebastian Vettel δεν άντεξε στον πειρασμό κι έκανε μια πολύ σημαντική επένδυση: απέκτησε τον δικό του προσομοιωτή οδήγησης, τον οποίο θα εγκαταστήσει ο ίδιος στο σπίτι του!

«Η αλήθεια είναι ότι κατά το παρελθόν ασχολιόμουν πολύ με τα βιντεοπαιχνίδια και είχα δική μου εγκατάσταση στο σπίτι. Όμως από τότε που απέκτησα παιδιά, έπαψε να είναι προτεραιότητά μου» παραδέχθηκε ο πιλότος της Ferrari. Και προσέθεσε: «Είδα ότι τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι οδηγοί εγκαθιστούν ένα τέτοιο σύστημα στα σπίτια τους. Είπα, λοιπόν, κι εγώ να κάνω μιαν επένδυση».

Ο Vettel ξεκαθάρισε πως τουλάχιστον προς το παρόν δεν σκοπεύει να συμμετάσχει σε εξ’ αποστάσεων εικονικούς αγώνες. «Αυτόν τον προσομοιωτή τον απέκτησε μόνο για τη διασκέδασή μου. Δεν σκοπεύω να λάβω μέρος σε λάβω μέρος σε αγώνες. Δεν βλέπω την καριέρα μου να στρέφεται στα Esports».

Πάντως ήταν πολύ καλά… διαβασμένος για την επιτυχία του teammate του, Charles Leclerc στον virtual αγώνα της Μελβούρνης πριν από δύο εβδομάδες, αποδίδοντας τα εύσημα στον Μονεγάσκο για τη νίκη του. «Ήταν κάτι καλό και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οδηγούμε το μόνιμο best seller Opel Corsa 1.2 130PS Auto

cars

Η Ford μοιράζεται αφιλοκερδώς δεδομένα αυτόνομης οδήγησης

cars

Η Alfa Romeo Brera επιστρέφει χάρη στην LP Design

cars

Το Slavia είναι ένα roadster με τα σήματα της Skoda

cars

Κλέβει την παράσταση το ανανεωμένο Genesis G70

cars

Το Honda Jazz Crosstar δείχνει το δρόμο

cars

Θύμα του Κορονοϊού το κινεζικό Grand Prix

cars

Οι νέες ψηφιακές εφαρμογές της Mercedes-Benz

cars

Το Hyundai Elantra αγρίεψε και εντυπωσιάζει

cars