CARSNEWS
NEW MODELS

Στο νέο, ηλεκτρικό GMC Hummer τα πάντα θα είναι μεγάλα (video)

Μπορεί η επίσημη πρεμιέρα του νέου Hummer που θα κυκλοφορήσει με τα σήματα της GMC να αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αλλά το ενδιαφέρον για τη νέα εκδοχή των θρυλικών τετρακίνητων εξακολουθεί να είναι μεγάλο. Και φυσικά η General Motors με την επικοινωνιακή της πολιτική φροντίζει να το συντηρεί.

Έτσι πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video που δείχνει την ανοιχτή οροφή του νέου Hummer. Φυσικά δεν θα είναι μαλακή αλλά θα υπάρχει ένα σκληρό κομμάτι της πάνω από τον οδηγό και τον οδηγό που θα μπορεί να αφαιρεθεί, καθώς και άλλα αφαιρούμενα τμήματα πιο πίσω.

Παράλληλα στελέχη της General Motors αποκάλυψαν πως το καινούργιο Hummer θα έχει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12 ιντσών, ενώ ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η διαγώνιος της οθόνης του συστήματος infotainment που θα φτάνει τις 15 ίντσες.

To καινούργιο Hummer, θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2021, ενώ η General Motors θα χρησιμοποιήσει σε αυτό την πιο σύγχρονη τεχνολογία που έχει στη διάθεσή της. Όπως τη νέα μπαταρία τεχνολογίας Ultium με δυνατότητα φόρτισης 800 Volt και ισχύ φόρτισης μέχρι και 350 kW. Οι τρεις ηλεκτροκινητήρες θα αποδίδουν 1.000 PS και θα μπορούν να επιταχύνουν το (πολύ) βαρύ ημιφορτηγό από στάση έως τα 100 km/h σε μόλις 3,0 sec.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οι ομάδες και οι πιλότοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 με ένα κλικ!

cars

#ΜενουμεΣπιτι: Παιχνίδια PC με έκπτωση έως 75%

cars

Καθυστερεί η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai

cars

Ολυμπιακοί Αγώνες & Motorsport – Ένα σίριαλ που πλησιάζει στο happy end

cars

Σε δημοπρασία το Challenger 2 Streamliner του 1968

cars

H ΒMW ετοιμάζει ένα νέο pickup; (video)

cars

Οδηγός στις ΗΠΑ επιλέγει το COV1D19 για αριθμό κυκλοφορίας!

cars

Αυτή (θα) είναι η νέα BMW M4!

cars

Volvo EX90: Το 7θέσιο ηλεκτρικό SUV που χαράζει νέους δρόμους στην ασφάλεια (photos)

cars