CARSNEWS
NEW MODELS

Στο σφυρί ένα από τα defender του James Bond από το Spectre

Το Spectre ήταν η 24η και τελευταία ταινία της σειράς, μέχρι τουλάχιστον την προβολή του No time to die, της νέας ταινίας που αναμένεται στους κινηματογράφους φέτος. Εάν είσαστε λάτρεις του James Bond, η Silverstone Auctions σας δίνει μία καλή ευκαιρία να αποκτήσετε κάτι από τη λάμψη του θρυλικού πράκτορα, με το ανάλογο βέβαια αντίτιμο.

Το 110 Defender που βγαίνει σε δημοπρασία είναι ένα από τα 10 που παράχθηκαν συνολικά για τις ανάγκες της ταινίας. Αυτά δέχτηκαν τις εκτεταμένες περιποιήσεις της Bowler Motorsport, μίας εταιρίας που εξειδικεύεται σε βελτιώσεις των συγκεκριμένων οχημάτων, ώστε να μεταμορφωθούν στα απόλυτα οχήματα διαφυγής.

Πιθανά το περί τίνος πρόκειται μπορείτε να το καταλάβετε και από τη φωτογραφία, ενδεικτικά όμως αναφέρουμε στα πρόσθετα το heavy duty roll cage, τους τροχούς 37 ιντσών, ενισχύσεις στην ανάρτηση, αναβάθμιση της ισχύος στους 180 ίππους και ένα υδραυλικό χειρόφρενο, για τα διάφορα κόλπα. Από τα δέκα αυτοκίνητα που προαναφέραμε, τα τρία καταστράφηκαν κατά τα γυρίσματα, οπότε απομένουν επτά, ένα εκ των οποίων είναι και το συγκεκριμένο.

Όπως εύστοχα παρατηρεί ο Nick Whale, διευθυντής της Silverstone Auctions, «Οτιδήποτε από το franchise των ταινιών Bond προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον και αυτό το Land Rover είναι σχεδόν όπως ήταν τη μέρα που άφησε το σκηνικό της ταινίας. Θα χρειαστεί να βγάλετε άδεια εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο δρόμο και συνοδεύεται από ένα αρχείο που περιλαμβάνει λεπτομέρειες για το πότε και πού χρησιμοποιήθηκε το αυτοκίνητο στην ταινία».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δεκέμβριος 1944: Οι δρόμοι των ομήρων

cars

Δεν θα υπάρξει τελικά έκδοση Polo R με 300 άλογα

cars

Τesla Model S ξεγυμνώνει το Audi R8 σε Drag Race (Video)

cars

Επιστρέφει το Renault Clio στην κορυφή των πωλήσεων στην Ευρώπη

cars

To νέο Citroen C4 είναι γεγονός

cars

Fiat All Inclusive: Μεταχειρισμένο με τη σιγουργιά του καινούργιου

cars

H Alfa Romeo 2000 Giulia GT Veloce στο “Acropolis Legends 2020”

cars

Στην ΕΚΟ η προμήθεια καυσίμων για τις αστικές συγκοινωνίες

cars

Δοκιμάζουμε το πολυδιάστατο ΚΙΑ XCeed των 140 ίππων (video)

cars