CARSNEWS
NEW MODELS

Στο σφυρί η μοναδική Ferrari 308 Dino GT4 Safari!

Η συγκεκριμένη Ferrari 308 Dino GT4 κατασκευάστηκε το 1975 και ο ιδιοκτήτης της προτίμησε να την κάνει να έχει καλύτερη δυνατότητα κίνησης σε χωματόδρομο ή σε άμμο. Έτσι, άλλαξε η ανάρτησή της η οποία αποτελείται από ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια χάρη στα οποία μεταβάλλεται η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος.

Η Dino, διαθέτει τον 2.9 V8 κινητήρα ο οποίος απέδιδε 243 PS στις προδιαγραφές του για την αμερικανική αγορά. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του οίκου δημοπρασιών «Worldwide Auctioneers», που κατέχει το αυτοκίνητο, αυτός έχει συντηρηθεί πρόσφατα και η απόδοσή του πλησιάζει την αρχική ισχύ του. Επίσης, ανακοίνωσε ότι το κόστος του σέρβις και αποκατάστασης των μερών που έχριζαν επισκευής έφτασε τα 26.236 δολάρια (περίπου 24.250 ευρώ), όπως φαίνεται στο τιμολόγιο που είναι διαθέσιμο ως αποδεικτικό στοιχείο.

Όπως ανακοινώθηκε, η Ferrari 308 Dino GT4 Safari θα διατεθεί σε δημοπρασία τον προσεχή Νοέμβριο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Το αμάξωμά της είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα «Rosso Chiaro», διαθέτει μεγάλη κεραία για το CB υπάρχει στην κονσόλα, λασπωτήρες, πρόσθετα φώτα της «Hella» και τροχούς 15 ιντσών «Corsa» με χωμάτινα ελαστικά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Ελλάδα το υβριδικό Hyundai Kona των 141 ίππων

cars

H Mazda αναζητά δάνειο ύψους 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων

cars

Ράλλυ Ιαπωνίας – 3η Μέρα: Neuville στην πρωτοπορία με μικρή διαφορά

cars

H Mini θέλει κάτι μεγαλύτερο!

cars

Τι νέο έχει η Bentley για την Bentayga;

cars

Ώρα ανανέωσης για τα Volvo S90/ V90

cars

H Mini θέλει να διευρύνει τη γκάμα της με ένα… μεγαλύτερο Countryman!

cars

Η Jeep ετοιμάζει το δικό της Suzuki Jimny

cars

Αναβαθμίσεις για τα Dacia

cars