CARSNEWS
NEW MODELS

Στο φως το τετρακίνητο Toyota Yaris GR-4

Τρίθυρο αμάξωμα, εντυπωσιακά «φουσκώματα» και λαίμαργες εισαγωγές αέρα. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν μετά και τη διαρροή στο Διαδίκτυο των πρώτο φωτογραφιών του Toyota Yaris GR-4.

Σχεδόν έναν μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκιο, το «καυτό» Toyota Yaris GR-4 εντοπίστηκε χωρίς καμουφλάζ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στην Αυστραλία.

Κρίνοντας από τον σχεδιασμό του αμαξώματος, η συγκεκριμένη έκδοση του Yaris θα αποτελέσει ότι πιο κοντινό έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα σε ένα αγωνιστικό όχημα προδιαγραφών WRC, διαθέτοντας σύστημα τετρακίνησης αλλά και την απαραίτητη ισχύ ώστε να δικαιολογήσει τον τίτλο του κορυφαίου supermini των ημερών μας.

Οι πληροφορίες θέλουν το Toyota Yaris GR-4 να εφοδιάζεται με έναν τρικύλιδνρο, υπερτρφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου, η απόδοση του οποίου θα υπερβαίνει τους 200 ίππους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κιβώτιο θα είναι μηχανικό έξι σχέσεων και σε αντίθεση με το άκρως επιθετικό παρουσιαστικό του, ο θάλαμος επιβατών δεν θα απέχει σημαντικά από εκείνον των «πολιτικών» εκδόσεων του αυτοκινήτου.

Μετά και την πρόωρη αποκάλυψη του Yaris GR-4, δεν αποκλείεται η Toyota να επιταχύνει τις διαδικασίες και να δώσει στο φως της δημοσιότητας τις προδιαγραφές του πολύ πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου.  

Related Articles

Πατέντα για νέο παρμπρίζ στη Ford Mustang

cars

Δείτε το Tesla Model 3 να “καταπίνει” μία Yamaha R6!

cars

Το Mazda CX-5 θα αντικατασταθεί από το CX-50;

cars

Ψηφιακή συνεργασία Mercedes-Benz και Nvidia

cars

Ακυρώθηκε πώληση Ferrari Purosangue σε 47χρονο, επειδή δεν είναι VIP ή top πελάτης

cars

ΑΝΑΛΥΣΗ: Πώς το φθηνό πετρέλαιο θα «πλήξει» ηλεκτροκίνηση και πράσινη ενέργεια

cars

Πιο κοντά στην Ευρώπη το προσιτό Coupe SUV της VW

cars

Νέα Abarth 595 Scorpioneore και 595 Monster Energy Yamaha

cars

Άλλαξε χέρια η BMW M3 του Paul Walker

cars