CARSNEWS
NEW MODELS

Στρατιωτικό Hummer σε τιμή ευκαιρίας

Αν το όνειρό σας ήταν η απόκτηση ενός Hummer τότε δημοφιλής πλατφόρμα διαδικτυακών δημοπρασιών σάς προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε ένα στη συλλογής σας έναντι μόλις 47.800 ευρώ.

Η τιμή φαντάζει… τσουχτερή, στην πραγματικότητα όμως δεν είναι μιας και το συγκεκριμένο Hummer είναι στρατιωτικών προδιαγραφών διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, οποίος θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε αλώβητοι από την επόμενη μάχη.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικού του εν λόγω Hummer είναι το γεγονός ότι είναι πρακτικά καινούργια καθώς έχει διανύσει μόλις 1.600 χιλιόμετρα και αυτά όπως όλα δείχνουν όχι σε ιδιαίτερα εχθρικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον σημερινό ιδιοκτήτη του, το συγκεκριμένο Hummer κατασκευάστηκε το 2002 και εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα diesel χωρητικότητας 6,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και 515 Nm ροπής.

Μάλιστα, παρά τα λιγοστά χιλιόμετρα που έχουν καταγραφεί στο οδόμετρό του, το στρατιωτικών προδιαγραφών Hummer έχει ανακατασκευαστεί και αποκτήσει χαρακτηριστικά, όπως ηχοσύστημα και φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED.

Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες του αυτοκινήτου αποδεικνύουν τη φροντίδα που έχει δεχθεί το Hummer, το οποίο μπορεί να απευθύνεται σε ένα πολύ ειδικό κοινό, ουδείς ωστόσο μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του ως ένα αντικείμενο το οποίο μέσα στα επόμενα χρόνια θα μπορεί να θεωρηθεί συλλεκτικό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Peugeot υποστηρίζει τη συντήρηση 143 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

cars

Η διαφήμιση που ντρόπιασε την VW (Video)

cars

Το ιταλικό υβριδικό Wrangler είναι εδώ!

cars

Νέο δυστύχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα μοτοσικλετιστή

cars

Mazda R360 Coupe: To best seller από τη Χιροσίμα

cars

Οδηγούμε το Audi Q8 e-tron στην Γερμανία

cars

Η λογική πήγε περίπατο

cars

Η Amazon αγοράζει τα ρομποταξί της Zoox

cars

Black Friday για τη Mercedes στην Κίνα – Ρίχνει τις τιμές για να τονώσει τις πωλήσεις

cars