CARSNEWS
NEW MODELS

Συνέλαβαν μηχανικούς της GΜ σε δοκιμές εξέλιξης Corvette!


ΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ CORVETTE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ GM ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΤΩΝ CHEVROLET C8 CORVETTE STINGRAY ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

  • 13/1/2020

Οι Alexander Thim και Mark Derkatz μηχανικοί της General Motors οδηγούσαν τις νέες Corvette C8 ευρισκόμενοι σε δοκιμές εξέλιξης σε δημόσιους δρόμους στο Bowling Green του Κεντάκυ, έδρα της Corvette στην οποία το όριο ταχύτητας είναι τα 45 μίλια / ώρα (περίπου 72 km/h).

Οι δύο μηχανικοί συνελήφθησαν από την τοπική αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα, οδηγώντας δύο πρωτότυπα  και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, για διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων σε δημόσιο δρόμο και για υπερβολική ταχύτητα.

Το αυτοκίνητο του Thim είχε αγγίξει τα 193 km/h ενώ του Derkatz τα 160 km/h. Υπήρξε και τρίτο αυτοκίνητο εξέλιξης αλλά δεν ξεπέρασε τα νόμιμα όρια. Η General Motors εξέδωσε δήλωση σχετικά με το συμβάν, αναφέροντας: «Γνωρίζουμε το περιστατικό με δοκιμαστικά μας οχήματα που εξελίσσουμε την περίοδο αυτή και κάνουμε έρευνα.

Η ασφάλεια παραμένει η πρωταρχική μας προτεραιότητα στη General Motors». Οι δύο μηχανικοί της GM μεταφέρθηκαν στην περιφερειακή φυλακή του Warren County και στη συνέχεια απελευθερώθηκαν με εγγύηση 1.000 δολαρίων. Η General Motors κατασκευάζει την Corvette στο Bowling Green, και εκεί βρίσκεται και το Εθνικό Μουσείο Corvette. Η GM αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του πρώτου από τα κεντρομήχανα C8 Corvette τις ερχόμενες εβδομάδες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Honda S2000 επιστρέφει με επετειακή έκδοση

cars

Το υβριδικό σύστημα της νέας Toyota Corolla Cross (βίντεο)

cars

H Aston Martin ετοιμάζει νέες εκδοχές της DBX, μία κουπέ και μία επταθέσια

cars

Μία Lancia Delta HF Integrale ως φόρος τιμής στον θρύλο.

cars

Πατέντα για αυτόνομο όχημα σήμανσης

cars

H Hyundai και η Canoo ανακοινώνουν πλατφόρμα για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

cars

Δοκιμάζουμε το πληθωρικό Volkswagen Tiguan 2.0 BiTDI SCR 240 PS, 4MOTION, DSG 7

cars

Το 2023 το ηλεκτροκίνητο VW Rugged

cars

Δοκιμάζουμε το πληρέστατο Renault Megane Hatchback 1.3 TCe 140 PS

cars