CARSNEWS
AUTONEWS

Συνεργασία Goodyear με Land Rover για το νέο Defender

Η Jaguar Land Rover συνεργάζεται στενά εδώ και αρκετά χρόνια με την Goodyear στο κομμάτι της Πρώτης Τοποθέτησης ελαστικών σε διάφορα μοντέλα της ευρείας προϊοντικής γκάμας της. Η διάσημη βρετανική μάρκα στηρίζεται για μία ακόμα φορά στη δυναμική της Goodyear εξοπλίζοντας το πραγματικό σύμβολο της off-road οδήγησης, το νέο Land Rover Defender, το οποίο επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο για το 2020. Ασταμάτητο και ασύγκριτο σε κάθε διαδρομή, το νέο Land Rover Defender γνωρίζει νέες δυνατότητες χάρη στα ελαστικά Goodyear που είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη και προδιαγραφές. Για παράδειγμα, τα ελαστικά Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure διατίθενται για το νέο Land Rover Defender σε τροχούς διαστάσεων 18’’, 19’’ και 20’’.

Αυτά τα άκρως εξειδικευμένα και κατάλληλα για κάθε συνθήκη ελαστικά επιτρέπουν στους οδηγούς του Land Rover Defender να απολαύσουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης κατά την οδήγηση και ταυτόχρονα την επιλογή να αφήσουν πίσω τους το δρόμο για να αντιμετωπίσουν τις σκληροτράχηλες, εκτός δρόμου διαδρομές, με απόλυτη αυτοπεποίθηση. Διαθέτουν ενισχυμένες ίνες υψηλής απόδοσης από υλικό Kevlar® που παρέχουν συνοχή και αποτρέπουν τυχόν διατρήσεις στις off-road διαδρομές. Οι ώμοι των ελαστικών Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure φέρουν την τεχνολογία DuraWall που προστατεύει από τρυπήματα ή ραγίσματα στην πλευρική περιοχή, ένα άκρως χρήσιμο στοιχείο κατά την οδήγηση σε βραχώδεις περιοχές.

Τα συγκεκριμένα ελαστικά της Goodyear διαθέτουν βελτιστοποιημένη σχεδίαση πέλματος που επιτρέπει στο ελαστικό να επιτύχει 37% περισσότερα χιλιόμετρα  από τον μέσο όρο των ανταγωνιστών του.  Επιπλέον, η Goodyear, προσφέρει ένα επιπλέον επίπεδο off-road απόδοσης για τους πελάτες που επιθυμούν τα οχήματά τους να προχωρήσουν ακόμα παραπάνω: Τα  ελαστικά Goodyear Wrangler DuraTrac θα είναι επίσης διαθέσιμα σε διαστάσεις 18’’, 19’’ και 20’’ ώστε να επιτύχουν απόλυτη εφαρμογή στο νέο Defender. Τα συγκεκριμένα ελαστικά προσαρμόζουν την τεχνολογία TractiveGroove ™ που εξασφαλίζει τη βέλτιστη πρόσφυση σε απαιτητικές συνθήκες εδάφους όπως η λάσπη ή το χιόνι.

Για το παγκόσμιο λανσάρισμα και την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του νέου Land Rover Defender στο Διεθνή Τύπο, η βρετανική μάρκα δημιούργησε ένα πλήρες πρόγραμμα οδηγικών δοκιμών στη Ναμίμπια. Δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο SUV σε  μερικές από τις πιο απαιτητικές και γεμάτες πρόκληση διαδρομές παγκοσμίως. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον για τη δοκιμή του νέου Defender σε συνθήκες εκτός δρόμου. Όλα τα οχήματα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη αποστολή ήταν εξοπλισμένα με ελαστικά Goodyear Wrangler DuraTrac, διαστάσεων 18’’ και 19’’ ανάλογα με τη διαμόρφωση κάθε αυτοκινήτου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Hennessey στοχεύει στα 1.200 άλογα για τη νέα Corvette!

cars

Η Volkswagen αποκαλύπτει το Arteon Shooting Brake με ένα σκίτσο!

cars

Πώς θα είναι το πρώτο SUV της Ferrari;

cars

Mercedes E Class Coupe & Cabrio. Ανανεωμένες

cars

Seat Tarraco FR PHEV. Σπορ και αποδοτικό

cars

Fiat 3½ hp. Eτοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι!

cars

Ο Gilles Vidal “μετακομίζει” από την Peugeot στην Renault.

cars

KIA XCeed 1.0 T-GDI. Αναβαθμίζει συνολικά την ΚΙΑ

cars

Το Toyota Mirai μεταμορφώνεται για την 2η γενιά του!

cars