CARSNEWS
NEW MODELS

Συνεργείο καταστρέφει ένα Honda Civic Type-R

Η δυσλειτουργία στο αναβατόριο ενός συνεργείου στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αποτέλεσε την αιτία της… καταστροφή ενός Honda Civic Type-R, το οποίο και επισκέφθηκε το σημείο του εγκλήματος για την καθιερωμένη συντήρηση.

Σύμφωνα με την ίδια την επιχείρηση, το άτυχο Honda έπεσε από το αναβατόριο όταν αυτό παρουσίασε κάποια βλάβη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο αρχικώς να γύρει και στη συνέχεια να βρεθεί στο έδαφος από ύψος περίπου δύο μέτρων.

Η φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει το ίδιο το συνεργείο δεν ρίχνει φως στην έκταση των ζημιών που έχει υποστεί το μπλε Honda Civic Type-R, ωστόσο, το post σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αφήνει να εννοηθεί ότι σκοπός της επιχειρήσεις είναι να αποκαταστήσει τις βλάβες.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης πρόκειται να κινηθεί νομικά ώστε να διασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο θα επανέλθει στην προ πτώσης κατάστασή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι πρώτη φορά που σημειώνεται ένα τέτοιο περιστατικό, μιας και στο παρελθόν ένα Honda S2000 φλέρταρε με την ολική καταστροφή με τον ίδιο, άδοξο τρόπο.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα επισκεφθείτε ένα συνεργείο, δεν φαντάζει κακή ιδέα να ρωτήσετε ποιος είναι εκείνος που αναλαμβάνει το κόστος αποκατάστασης μιας μικρότερης ή μεγαλύτερης ζημιάς που θα πραγματοποιηθεί όσο το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο χώρο της επιχείρησης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Toyota λανσάρει στην Ευρώπη την ‘KINTO’

cars

Στο σφυρί μια συλλεκτική Lotus Esprit Turbo

cars

Το RS6-R της ΑΒΤ είναι ένα… οικογενειακό θηρίο!

cars

Ένα Land Rover Defender για το απόλυτο Σαββατοκύριακο!

cars

Η VW υπολογίζει πτώση κερδών 81% για το πρώτο τρίμηνο του 2020!

cars

Αποκαλύφθηκε η Cadillac Lyriq EV με οθόνη αφής 33 ιντσών! (Video)

cars

Το Car and Driver Ιουνίου κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά

cars

Αποκαλύφθηκε το ηλεκτροκίνητο Dacia Spring

cars

Ρεκόρ δεκαετίας για την Peugeot στην Ελλάδα

cars