CARSNEWS
NEW MODELS

Σχέδιο «Back on Track» για τη Ferrari

Στη Ferrari, υπολογίζουν ότι, εάν όλα πάνε καλά, η παραγωγική διαδικασία στo εργοστάσιό της στο Maranello θα ξεκινήσει πάλι στις 14 Απριλίου. Ωστόσο, για να περιοριστεί η πιθανότητα να νοσήσει κάποιος εργαζόμενός της από τον κορωνοϊό όταν αρχίσει τη λειτουργία του, σκέφτονται την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος το οποίο έχουν ονομάσει «Back on Track». Πρόκειται για μια εφαρμογή που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με ιολόγους και προγραμματιστές η οποία θα παρακολουθεί την υγεία των εργαζομένων και θα προειδοποιεί έγκαιρα σε περίπτωση που νοσήσουν από τον ιό, καθώς και με ποιους ήρθαν σε επαφή.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα θα είναι εθελοντική και η Ferrari θα παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης και αιματολογικής εξέτασης σε όσους υπαλλήλους της το επιθυμούν για να δουν εάν είναι φορείς του ιού ή όχι. Το ίδιο θα κάνουν και για όσα μέλη της οικογένειας τους ή για προμηθευτές της το ζητήσουν. Σκοπός του προγράμματος είναι να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας και να εντοπιστεί άμεσα τυχόν κρούσμα κορωνοϊού μεταξύ των εργαζομένων. Ο κ. John Elkann, Πρόεδρος της Ferrari και Διευθύνων Σύμβουλος του επενδυτικού ομίλου «Exor» που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της οικογένειας Agnelli, ενημέρωσε τους μετόχους της εταιρείας ότι τα ιατρικά δεδομένα θα είναι απόρρητα και θα εφαρμόζεται η νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το πρόγραμμα έχει την υποστήριξη των τοπικών αρχών της περιφέρειας στην Emilia Romagna, όπου βρίσκεται η Modena και το Maranello, και θα ενημερωθούν σε περίπτωση ύπαρξης κρούσματος για να ληφθούν μέτρα περιορισμού τυχόν μετάδοσης του ιού. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

O εσωτερικός κόσμος του νέου Skoda Fabia

cars

H Mercedes G-Class μετατρέπεται σε θηριώδες pickup 800 ίππων

cars

Aγόρασε Ferrari των 44 εκατ. δολαρίων αλλά… ξέχασε το κιβώτιο

cars

Toyota Prius μεταμορφώνεται σε Ferrari

cars

Η Daimler αντέχει στην κρίση

cars

Lunar Cruiser: Το επανδρωμένο όχημα της Toyota για τη σελήνη!

cars

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα για όλους από τη Volkswagen

cars

Η Nissan βλέπει ανάκαμψη στις αρχές του 2021

cars

Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία νέου sedan από τη Citroen

cars