CARSNEWS
NEW MODELS

Σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας στη νέα Mercedes-Benz S-Class (Video)


H ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MERCEDES-BENZ S-CLASS ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 29/7/2020

Η νέα γενιά της S-Class αναμένεται να παρουσιαστεί στην αγορά τον προσεχή Σεπτέμβριο και η Mercedes-Benz ακολουθεί τη διαδικασία της σταδιακής αποκάλυψης τόσο του αυτοκινήτου όσο και των προηγμένων συστημάτων άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει. Πρόσφατα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα σύντομο σε χρονική διάρκεια βίντεο στο οποίο φαίνεται η δυνατότητα Επαυξημένης Πραγματικότητας («ΑR») που παρέχει το Head-up Display στον οδηγό.

Εκτός από τις υπόλοιπες πληροφορίες οι οποίες αντικατοπτρίζονται στο παρμπρίζ, όταν πρόκειται (το σύστημα πλοήγησης) να τον συμβουλεύσει για τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ως τον προορισμό του, εμφανίζονται κινούμενα βέλη προς τη διαδρομή που πρέπει να πάει. Αυτά, καλύπτουν σημαντικό εύρος στο παρμπρίζ, ενημερώνοντας όχι μόνο για το πού πρέπει να στρίψει ο οδηγός αλλά και για το πλάτος και την κλίση της επερχόμενης στροφής. Η καινούργια Mercedes-Benz S-Class θα είναι πλήρης τεχνολογικών καινοτομιών και θα διατίθεται με έως και πέντε έγχρωμες οθόνες για όλους τους επιβάτες της. Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τον τρόπο λειτουργίας του νέου συστήματος Head-up Display,

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η νέα Corvette C8 έχει φοβερή επιτάχυνση (Video)

cars

Το Toyota Hilux πιο όμορφο και πιο “σκληρό” από ποτέ

cars

Porsche: Ειδική έκδοση της 911 προς τιμή του Jacky Ickx (video)

cars

Το Land Rover Defender θα αποκτήσει και κορυφαία οκτακύλινδρη έκδοση

cars

Υπήρχαν αυτοκίνητα με κινητήρες τζετ;

cars

Το νέο Toyota Hilux αποκαλύπτεται

cars

Techtalk: Ο έλεγχος των ελαστικών (βίντεο)

cars

Αυτές είναι οι νέες Porsche 718 GTS 4.0 (video)

cars

Η Tesla έρχεται στην Ελλάδα και αναζητά προσωπικό!

cars