CARSNEWS
NEW MODELS

Τέρας αξιοπιστίας Honda Civic με 800.000 χιλιόμετρα

Αν και οι προτάσεις της Honda διακρίνονται για την αξιοπιστία τους -οι εξαιρέσεις ως συνήθως είναι εκείνες που επιβεβαιώνουν τον κανόνα- ελάχιστοι θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι ένα ταπεινό, βενζινοκίνητο Honda Civic θα κατάφερνε να σπάσει το φράγμα των 800.000 χιλιομέτρων χωρίς μάλιστα να παρουσιάσει κάποιο σοβαρό μηχανικό πρόβλημα.

Κατασκευασμένο στον Καναδά στις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας, το τετράθυρο Honda Civic ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη από το 2015, ο οποίος και κατάφερε μέσα σε μία πενταετία να προσθέσει στο οδόμετρο του αυτοκινήτου σχεδόν 450.000 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο το Honda Civic δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο παρά μόνο την τακτική αλλαγή των λαδιών ανά 16.000-20.000 χιλιόμετρα καθώς και τις προγραμματισμένες συντηρήσεις.

Επίσης κάθε 60.000 χιλιόμετρα ο ιδιοκτήτης του αντικαθιστά το ψυκτικό υγρό του κινητήρα και το λιπαντικό του κιβωτίου ταχυτήτων. Οι συμβουλές μακροζωίας για το ιαπωνικό sedan σταματούν εδώ, μιας και απ’ ότι φαίνεται δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να φτάσει με τον ίδιο κινητήρα και τον ίδιο κιβώτιο στα 500.000 μίλια ή αν προτιμάτε 804.672 χιλιόμετρα.

Το video από τη θριαμβευτική στιγμή που το Honda Civic φτάνει στο ορόσημο των 500.000 μιλίων έρχεται ως απτή απόδειξη της αξιοπιστίας του αλλά και της αντοχής του στον χρόνο και στη χρήση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θα μπορούσε να υπάρξει ηλεκτρικό Suzuki Jimny με 2 κινητήρες;

cars

Delage D12: Ένα δωδεκακύλινδρο hybercar για τριάντα τυχερούς

cars

Η Γαλλία το «τερμάτισε» με επιδότηση έως €12.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

cars

Πρόωρη αποκάλυψη του VW Arteon Shooting Break

cars

Αυτό το κλασικό Land Rover Defender κοστίζει όσο τέσσερα καινούργια

cars

Η απόλυτη ηλεκτρική κόντρα: Τesla Model S Raven vs Porsche Taycan Turbo S

cars

Δείτε το σποτ- αναγγελία του νέου Hummer με τον LeBron James

cars

Κόντρα γιγάντων σε ένα γερμανικό ιπποφορβείο (video)

cars

Η Toyota Corolla αγρίεψε με τη βοήθεια της Apex!

cars