CARSNEWS
NEW MODELS

Τί γίνεται όταν βάλεις πέντε διαφορετικά καύσιμα μαζί στο αυτοκίνητό σου; (Video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα τρελών youtubers από την Ρωσία με την ονομασία Garage 54 επιδίδονται σε ότι πιο παλαβό τους έρθει στο μυαλό τους. Όμως αυτή τη φορά κυριολεκτικά το τερμάτισαν.

Πήραν ένα ταλαίπωρο Lada που βρισκόταν στα τελευταία του και αποφάσισαν να το εξοντώσουν. Για την ακρίβεια σκέφτηκαν να κάνουν ένα “επιστημονικό” πείραμα για το τι μπορεί να γίνει σε ένα αυτοκίνητο αν του βάλεις στο ρεζερβουάρ πέντε διαφορετικά καύσιμα ΜΑΖΙ.

Όπως βλέπουμε στο video η ομάδα πήγε σε ένα βενζινάδικο με άδειο το ρεζερβουάρ του Lada και πήραν όποια μάνικα βρήκαν μπροστά τους και άρχισαν να το γεμίζουν με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Υπήρξαν τέσσερις διαφορετικού τύπου βενζίνες και φυσικά πετρέλαιο, και για το “επιστημονικό” του πράγματος κρατήθηκε το όριο των 5 λίτρων ανά καύσιμο.

Οι 4 διαφορετικές βενζίνες ίσως και να μην δημιουργούν κάποιο σημαντικό πρόβλημα, όμως το πετρέλαιο είναι καταστροφικό για έναν κινητήρα με μπουζί, ενώ όντας βαρύτερο από την βενζίνη πήγε και κάθισε στον πάτο του ρεζερβουάρ παρά το γεγονός ότι προστέθηκε τελευταίο.

Για το τι έγινε τελικά, πατήστε το Play και δείτε το video. Και μην ξεχνάτε την κλασική αντοχή των Lada που όπως φαίνεται (spoiler alert!) και εδώ έκανε το θαύμα της. Πάντως ότι και αν σας λένε αυτοί οι “τρελοί ” Ρώσοι, θυμηθείτε: “Παρακαλείσθε να μην το δοκιμάσετε στο σπίτι”.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το μέλλον των σπορ Audi είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό

cars

Δοκιμάζουμε το ταχύτατο crossover Tesla Model Y

cars

Τι θα λέγατε για ένα VW Scirocco βασισμένο στο νέο Golf;

cars

Η χρυσή εποχή των ράλι: Δείτε ένα υπέροχο video με τα αξέχαστα αυτοκίνητα του Group B

cars

Αποκαλύφθηκε το VW Taigun

cars

Tesla: Η γέννηση του Gigafactory στην Κίνα σε ένα μοναδικό video

cars

Κάποτε, όταν ο diesel κινητήρας ήταν καλός…

cars

Επιτέλους η Aston Martin Valkyrie σε δοκιμές στον δρόμο!

cars

Drones καταγράφουν τη μάχη δύο τεθωρακισμένων στη Συρία

cars