CARSNEWS
NEW MODELS

Τα δικά της Airpods φτιάχνει η McLaren, σε συνεργασία με την Klipsch!

Το τελευταίο διάστημα έχουνε γίνει μόδα τα wireless earphones, τα ασύρματα ακουστικά με τα οποία μπορεί κανείς να ακούει stereo μουσική από το κινητό του και φυσικά να απαντάει σε κλήσεις, χωρίς καλώδια. Η Apple με τα Airpods πρωτοστατεί σε αυτό τον τομέα, ενώ και πολλές άλλες εταιρίες έχουν παρουσιάσει αξιόλογες προτάσεις. Μέχρι που ήρθε η σειρά της Klipsch, μίας από τις αξιόλογες hi-fi εταιρίες του χώρου, να συνεργαστεί με τη McLaren, για να κατασκευάσουν τα νέα T5 II True Wireless Sport McLaren edition.

Για την εμφάνιση δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τόσο η θήκη από ανθρακονήματα, όσο και οι πορτοκαλί πινελιές, με το λογότυπο της McLaren στην εξωτερική επιφάνεια του ακουστικού, αρκούν. Μπορούμε να μιλήσουμε όμως για το εσωτερικό τους, που ακούγεται ανάλογο των περιστάσεων. Ο ήχος παράγεται από δυναμικούς οδηγούς κινητού πηνίου των 5 mm, με ένα διάφραγμα υψηλής ανάλυσης στα τρία μικρόμετρα. Η σύνδεση με τη συσκευή παραγωγής γίνεται μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth 5, με υποστήριξη AAC και aptX. Όσο για την όλη κατασκευή, είναι ανθεκτική σε σκόνη και νερό. Μάλιστα μπορεί να επιβιώσει από βύθιση στο ένα μέτρο, για 30 λεπτά (πιστοποίηση ΙΡ67)!

Η μπαταρία του κάθε ακουστικού είναι 50 mAh, ικανή για 8 ώρες χρήσης. Τη δική της μπαταρία 360 mAh έχει και η θήκη, ώστε να φορτίζουν αυτόματα τα ακουστικά όταν αποθηκεύονται, εξασφαλίζοντας έτσι άλλες 24 ώρες ακρόασης. Όσο για τη διαδικασία της φόρτισης, γίνεται είτε με κάποιο καλώδιο USB C, ή ασύρματα, με το Qi wireless charging pad. Περιττό να αναφέρουμε ότι και η θήκη προσφέρει την ίδια προστασία από τα στοιχεία της φύσης στα ακουστικά, όταν είναι αποθηκευμένα.

Τα T5 II True Wireless Sport McLaren edition ακουστικά θα ξεκινήσουν να πωλούνται τον Αύγουστο, με την τιμή για προπαραγγελίες στα 249 δολάρια Αμερικής (218 ευρώ). Δεν θα τα χαρακτήριζε κανείς φτηνά, με βάση όμως την τεχνολογία και το λογότυπο που φέρουν, θα βρεθεί κόσμος να τα προτιμήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πέρασαν και… δεν ακούμπησαν από τη Formula 1!

cars

Νέο Mazda RX-9: Ο “διάδοχος” του RX-8 έχει σχεδίαση που καθηλώνει!

cars

Νέος twin-turbo V6 3.0 κινητήρας από την Aston Martin (Video)

cars

Τι θα λέγατε για ένα Volkswagen Golf pickup;

cars

Πάρε θέση: Γιατί Mitsubishi και Subaru έχασαν τη λάμψη τους;

cars

To VW Arteon θα έχει και shooting brake έκδοση!

cars

To VW Arteon μετασχηματίζεται σε crossover

cars

Πιο κοντά στην παραγωγή το νέο pickup της Hyundai

cars

Σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας στη νέα Mercedes-Benz S-Class (Video)

cars