CARSNEWS
NEW MODELS

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmocar

Η Kosmocar, Επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda και Ducati, πρωτοπόρος στην ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας, την εισαγωγή και διάθεση e-Bikes (ηλεκτρικών ποδηλάτων) στην ελληνική αγορά, υπό τον διακριτικό τίτλο Kosmoride. Η ανακοίνωση για την Kosmoride γίνεται ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, όπως έχει ανακηρυχθεί η 3η Ιουνίου από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Η Kosmoride παρείχε ηλεκτρικά ποδήλατα στη συμβολική ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου. Δεκάδες Δήμαρχοι από την Αττική και όλη την Ελλάδα, ποδηλάτισαν με e-Bikes της Kosmoride από την Πλατεία Κοτζιά μέχρι τον Εθνικό Κήπο, διασχίζοντας το κέντρο της Αθήνας. Στο πνεύμα της ημέρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο μεγάλων ποδηλατόδρομων στην Αθήνα, στο άμεσο μέλλον.

Ευχή όλων, όπως εκφράστηκε από το Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, να αποκτήσουν οι πόλεις πιο ανθρώπινο πρόσωπο και να υπάρξει περισσότερος διαθέσιμος χώρος για τους πολίτες, οι οποίοι θα απολαμβάνουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στο πλαίσιο της νέας δραστηριότητας στα e-Bikes, η Kosmoride θα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales, μέσα από ένα εκτενές δίκτυο σε όλη την Ελλάδα. Έχει ήδη συνάψει τις σχετικές συμφωνίες και θα εκπροσωπεί στα καταστήματά της, μερικές από τις κορυφαίες μάρκες e-Bikes στον κόσμο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Φάκελος καύσιμα: Τι να προτιμώ, απλή ή super αμόλυβδη;

cars

Με “μπαταρία” και 245 ίππους η Skoda Octavia RS iV (video)

cars

H αεροδυναμική της Lamborghini Huracan EVO RWD (βίντεο)

cars

Έτοιμη για την Γενεύη η ανοιχτή Aston Martin Vantage Roadster

cars

Ο απόλυτος Φρανκεστάιν: Τoyota Prius diesel και πισωκίνητο (Video)

cars

Μποτιλιάρισμα λόγω βροχής στο λεκανοπέδιο – Δείτε που θα συναντήσετε κίνηση (Χάρτες)

cars

«Δύο στα δύο» για τον Leclerc με θρίαμβο στην Κίνα! (video)

cars

Ένα αυτοκίνητο και μία φούστα

cars

Συμφωνία κυρίων για μείωση του μπάτζετ και για μέτρα ενίσχυσης των «μικρών»

cars