CARSNEWS
AUTONEWS

Τα σκίτσα φανερώνουν την μεταμόρφωση της καμπίνας της νέας Skoda Octavia.

Την εβδομάδα που μας έρχεται η Skoda θα παρουσιάσει την ολοκαίνουρια Octavia και στο τρίτο κατά σειρά teaser, μας δίνει μία πρώτη γεύση των εντυπωσιακών αλλαγών που έχουν γίνει στο εσωτερικό της. Αν ψάχνουμε για highlights στο σύνολο της μεταμόρφωσης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο ρετρο-φουτουριστικό, πολυλειτουργικό τιμόνι με τις δύο ακτίνες και στην μεγάλη οθόνη που κλέβει τις εντυπώσεις στο ταμπλό αλλά θα ήταν άδικο να μείνουμε σε αυτά τα δύο σημεία.

Η νέα Octavia θα εξοπλίζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα τριζωνικού κλιματισμού “Climatronic” του Volkswagen Group ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θα είναι το πρώτο μοντέλο της τσεχικής εταιρίας που θα διαθέτει και head-up display. Κατά τα άλλα, τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί εκ νέου ώστε να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη στήριξη του σώματος, ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων έχει αντικατασταθεί με έναν διακόπτη ενώ θα ήταν παράλειψη αν δεν κάναμε λόγω για την σημαντική μείωση των φυσικών κουμπιών που μειώνουν τον “οπτικό θόρυβο” στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την βελτίωση στους προσφερόμενους χώρους που οφείλεται στη μεγέθυνση των εξωτερικών διαστάσεων και την καλύτερη εκμετάλλευση τους, καθώς και την αναβάθμιση στα υλικά που χρησιμοποιούνται, θα κάνουν τη νέα Octavia ένα μοντέλο που σαφώς αξίζει την προσοχή μας. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα για να την δούμε στο σύνολο της.

Related Articles

Fiat 128. Καινοτομίες 50 ετών!

cars

Audi. Με πολλές επιλογές plug-in υβριδικών μοντέλων

cars

Το ινδικό Πολεμικό Ναυτικό ανακοίνωσε την ανακατάληψη του MV Ruen από τους σομαλούς πειρατές

cars

Νέο Hyundai Elantra. Συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το Sonata!

cars

Γκάφα της Μαντόνα σε συναυλία – «Τι κάνεις καθισμένος» είπε σε άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο

cars

Jeep Gladiator Willys. Νέα έκδοση με βαριά κληρονομιά.

cars

Skoda Enyaq iV. Eτοιμάζεται για παρουσίαση

cars

Η Hyundai ονομάζει το νέο minivan της Custo.

cars

Survivor – Spoiler: Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

cars