CARSNEWS
NEW MODELS

Τα SEAT Ibiza και Arona μπορείτε να τα αποκτήσετε άμεσα!

Δύο από τις πιο πλήρεις και ενδιαφέρουσες προτάσεις της αγοράς, τα δημοφιλή SEAT Ibiza και Arona, είναι ετοιμοπαράδοτα!

Όσοι θέλουν να κινούνται με στυλ και ευκολία εντός και εκτός πόλης μπορούν να αποκτήσουν άμεσα τα ετοιμοπαράδοτα SEAT Ibiza και Arona.

Οι μεγάλοι χρόνοι παράδοσης είναι πλέον η καθημερινότητα στην αυτοκινητοβιομηχανία, γεγονός που έχει σα συνέπεια και ο υποψήφιος αγοραστής να πρέπει να βρεί μια λύση για τις μετακινήσεις του μέχρι να παραλάβει το καινούργιο του αυτοκίνητο, αλλά και κάποιες φορές, προκειμένου να μην περιμένει πολύ, να μην επιλέγει το μοντέλο που πραγματικά θέλει αλλά κάποιο άλλο.

Σε ότι αφορά όμως τα δημοφιλή μοντέλα της SEAT, τα Ibiza και Arona, δεν τίθεται θέμα και δεν πρέπει να γίνει κανένα συμβιβασμός μιας και είναι ετοιμοπαράδοτα. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να πάτε σε μια επίσημη αντιπροσωπεία της ισπανικής εταιρείας, να επιλέξετε τόσο την έκδοση εξοπλισμού όσο και τον κινητήρα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και σε λίγες ημέρες να παραλάβετε το νέο αυτοκίνητό σας και να μετακινείστε με ασφάλεια, άνεση και οικονομία.

Το Ibiza, το διαχρονικό best seller της SEAT, έχει να επιδείξει μια σύγχρονη και νεανική εμφάνιση, άνετους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, ασφαλή και ενδιαφέρουσα οδική συμπεριφορά καθώς, και πλήρη εξοπλισμό ήδη από τη βασική του έκδοση Reference.

Οι εκδόσεις ReferenceBusinessStyleOptimum και FR ακολουθούν να υπερθεματίζουν, με την τελευταία (FR) να τονίζει ακόμα πιο πολύ τη σπορ πλευρά του Ibiza.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό που κάνουν τις μετακινήσεις ασφαλέστερες, καθώς και μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης, ενώ όλες ξεχωρίζουν τόσο με την ποιότητα της κατασκευής και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί όσο και με την προσοχή που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες.

Η γκάμα των κινητήρων είναι πραγματικά πλήρης, ξεκινώντας από τον τρικύλινδρο ατμοσφαιρικό των 1.000 κυβικών και των 80 ίππων και συνεχίζοντας με τους turbo 1.0 TSI των 95 και 110 ίππων. Ο πιο ισχυρός μπορεί να συνδυαστεί και με το πολύ καλό αυτόματο κιβώτιο DSG, που είναι στάνταρ στην κορυφαία έκδοση των 1.500 κυβικών και των 150 ίππων που ξεχωρίζει και με τις επιδόσεις της (0-100 χλμ./ ώρα σε 8,2δεύτερα, τελική ταχύτητα 216 χλμ./ ώρα)

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον 1.0 ΤGI, το εξελιγμένο σύνολο που καταναλώνει και φυσικό αέριο (CNG) και εξασφαλίζει κορυφαία οικονομία στις μετακινήσεις, γεγονός που από μόνο του αποτελεί ισχυρό λόγο αγοράς. Μαζί με την απαλλαγή του από τα τέλη κυκλοφορίας (ισχύει για τις εκδόσεις των 80 και 95 ίππων καθώς για αυτήν των 110 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο)

Ο ίδιος κινητήρας με τα ίδια πλεονεκτήματα του εξαιρετικά χαμηλού κόστους μετακίνησης και των μηδενικών τελών κυκλοφορίας κινεί και το αντίστοιχο Arona 1.0 TGI, ενώ συνδυάζεται και με τα τέσσερα διαθέσιμα επίπεδα εξοπλισμού, τα Style, Optimum, XPERIENCE και FR, προκειμένου να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτό που του ταριάζει καλύτερα και τον καλύπτει απόλυτα.

Το παρόν δίνουν και οι δύο τρικύλινδροι 1.0 TSI των 95 και των 110 ίππων, καθώς και ο τετρακύλινδρος 1.5 TSI των 150 ίππων, με στάνταρ το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Που συνδυάζεται και με τον 1.0 TSI των 110 ίππων.

Ο οποίος, όπως και ο εισαγωγικός των 95 ίππων και πόσο μάλλον ο κορυφαίος των 150, δεν έχει πρόβλημα να κινήσει το SUV Arona με άνεση και χωρίς καμία πίεση ακόμα και αν αυτό αφήσει την άσφαλτο. Εδώ η αυξημένη απόσταση από το έδαφος αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό και άλλοθι, για να περάσει κανείς από δύσβατα σημεία και να βρεθεί σε μια πολύ ωραία παραλία το καλοκαίρι ή σε ένα όμορφο ξέφωτο σε μια ορεινή διαδρομή.

Ταυτόχρονα οι μεγάλοι χώροι εγγυώνται την άνεση όλων των επιβατών, ενώ τα συστήματα υποβοήθησης και οι μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης ολοκλήρώνουν τη high tech πλευρά του Arona. Που μπορεί να εξοπλιστεί τόσο με οθόνης αφής έως και 9,2 ιντσών για το σύστημα infotainment όσο και με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10.25 ιντσών.

Με τιμή από 15.490 ευρώ για το Ibiza και από 19.390 ευρώ για το Arona με την ισχύουσα τρέχουσα προσφορά τα δύο δημοφιλή μοντέλα της SΕΑΤ σας περιμένουν να τα αποκτήσετε ετοιμοπαράδοτα, με ελάχιστο χρόνο αναμονής μετά την παραγγελία!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

- -

Related Articles

Ανησυχίες στους αντιπροσώπους αυτοκινήτων στην ΕΕ από την κάθετη πτώση των πωλήσεων – Μέτρα στήριξης από τα εργοστάσια

cars

Aston Martin Victor: Δωδεκακύλινδρη και κακάσχημη

cars

Η Audi θέλει να καταργήσει όλους τους διακόπτες στα αυτοκίνητά της

cars

Fiat Punto 2022: H μεγάλη επιστροφή

cars

Ένας καυτός γύρος στο Spa με το Koenigsegg One:1 (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το SEAT Tarraco 2.0 TDI

cars

Η Tesla ξεκινά την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου πόλης

cars

Με 320 χιλιόμετρα αυτονομίας το ηλεκτρικό Fiat 500e

cars

Οδηγούμε τα Subaru Forester e-Boxer και XV e-Boxer με το ήπιο υβριδικό σύστημα

cars