CARSNEWS
NEW MODELS

Τεχνολογία VR της Bosch για τη Ford Mustang Mach-E (Video)

H Ford Mustang Mach-E δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στους φίλους της Ford αλλά και της Mustang. Όμως, δημιούργησε και την ανάγκη για εκπαίδευση των μηχανικών που θα κληθούν να διαχειριστούν τις όποιες ανάγκες συντήρησης και επιδιόρθωσης παρουσιαστούν στο καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της «Μπλε Οβάλ».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκμάθηση των μηχανικών που έχει κάθε επίσημος αντιπρόσωπος της Ford δεν είναι τόσο απλή διαδικασία όπως ισχύει στα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία συνεργάζεται με την Bosch, η οποία έχει αναπτύξει ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας για την εκπαίδευσή τους. Μέσω αυτού, μαθαίνουν πώς να αναγνωρίζουν το πρόβλημα και από πού προέρχεται και στη συνέχεια να αναλαμβάνουν να το διορθώσουν.

Μάλιστα, η Bosch έχει εξελίξει το σύστημα ώστε, οι μηχανικοί της Ford να μπορούν να το χρησιμοποιούν και σε πραγματικές συνθήκες, δηλαδή όταν θα απαιτηθεί έμπρακτα να αναγνωρίσουν και να επιδιορθώσουν μια ενδεχόμενη βλάβη στη Mustang Mach-E.

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε πώς χρησιμοποιείται το πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας της Bosch κατά τη διαδικασία εκπαίδευσης μηχανικών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Καζαμίας 2020 – Τι θα συμβεί τη χρονιά που έρχεται…

cars

Σπέσιαλ Anniversario έκδοση για το Battista της Pininfarina

cars

Κακοκαιρία Eva: “12 και 1” tips για οδήγηση στη βροχή

cars

Το Suzuki Swift Extreme Concept φτάνει στα άκρα

cars

Nikola Badger: Το ηλεκτρικό pickup με αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων

cars

Πάρτι γενεθλίων σε 3 μοντέλα της Porsche (βίντεο)

cars

Το εντυπωσιακό ατύχημα του Alonso στο Rally Dakar (Video)

cars

Πωλούνται τα ιερά και όσια της Lancia για 7 εκατ. ευρώ!

cars

Στην Ελλάδα το νέο Suzuki Swift. Τιμές και εξοπλισμός

cars