CARSNEWS
AUTONEWS

Την άλλη εβδομάδα η ανανεωμένη Mercedes-Benz GLE

Η Mercedes-Benz GLE (γνωστή στο παρελθόν ως ML-Class) είναι ένα μοντέλο-πυλώνας στην οικογένεια των SUVs της γερμανικής εταιρίας έχοντας αποδείξει πολλάκις την αξία της στον στίβο των πωλήσεων. Με την τελευταία γενιά να έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Παρισιού το 2018, η ανανέωση της είναι πλέον επιβεβλημένη και αυτό ακριβώς θα κάνει η Mercedes την επόμενη εβδομάδα καθώς το facelift της W167 όπως είναι γνωστή εσωτερικά, θα αποκαλυφθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα μία σκοτεινή φωτογραφία του πίσω μέρους της Coupe και του εμπρός της “κανονικής”. Η εν λόγω εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά όμως δεν περιμένουμε κάποια συγκλονιστική έκπληξη από το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας. Τα ανασχεδιασμένα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα ήδη φαίνονται και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα παραδοσιακό facelift όπως και να έχει. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους προφυλακτήρες, με τον μπροστά πιο συγκεκριμένα να συνοδεύεται και από ελαφρώς ανασχεδιασμένη γρίλια ενώ τυπικά, το facelift ολοκληρώνεται με νέα σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια φωτογραφία από το εσωτερικό αλλά είναι λίγο ή πολύ βέβαιο ότι οι GLE (standard και coupe) θα επωφελούνται από την τελευταία εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και νέα διακοσμητικά ή/και νέα στοιχεία εξοπλισμού ειδικά στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης.

Όσον αφορά στα μηχανικά, η λογική λέει πως τα ίδια κινητήρια σύνολα θα συνεχίσουν να προσφέρονται, εξηλεκτρισμένα και μη, με κορυφαίο βεβαίως αυτό της Mercedes-AMG GLE 63. Αν υπάρχει κάποια ουσιαστική μεταβολή, αυτή θα έχει να κάνει με την μπαταρία των plug-in υβριδικών εκδόσεων που ενδεχομένως να έχουμε κάποια αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Dacia Spring Electric. Πολύ ενδιαφέρουσα η πρώτη ηλεκτρική πρόταση της

cars

Κορονοιός και αυτοκίνητο

cars

Τροχαίο στο Ηράκλειο της Κρήτης – Αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε γυμναστήριο

cars

Kia e-Niro. Ξεκίνησαν οι διακρίσεις

cars

Το Ford Puma ST των 200 ίππων πλησιάζει.

cars

BMW M8 Gran Coupe. Στιλ με επιδόσεις και μία δόση πρακτικότητας!

cars

Νέο Nissan Note. Η ελκυστική πλευρά της πρακτικότητας.

cars

Jeep Wrangler. Για δέκατη συνεχή χρονιά κατακτά το βραβείο “4×4/SUV of the Year” στις Η.Π.Α.

cars

Michelin. Με Pilot Sport Cup 2 το ρεκόρ της Panamera στο Nurburgring

cars