CARSNEWS
NEW MODELS

Τι ετοιμάζουν Renault και Dacia για την Γενεύη;

Με αυτήν την teaser εικόνα η Renault προλογίζει την παρουσίαση του Morphoz Concept, ενός ηλεκτρικού πρωτότυπου μοντέλου που θα αποτελέσει την σχεδιαστική σπουδή και τον προπομπό εκείνων που θα μπουν στην παραγωγή στα επόμενα χρόνια.

Δίπλα στο Morphoz οι Γάλλοι θα παρουσιάσουν την ηλεκτρική έκδοση του Twingo η οποία θα ονομάζεται Twingo Z.E. Πιθανότατα το σύστημα πρόωσης θα είναι εκείνο των smart μιας και τα δύο μοντέλα αποτελούν προϊόν συμπαραγωγής.

Εννοείται πως το περίπτερο της Renault θα πλαισιώνουν και οι νέες εκδόσεις του ανανεωμένου Megane μαζί με την plug-in υβριδική του έκδοση που μοιράζεται το ίδιο σύστημα με το Captur PHEV. Στα επαγγελματικά θα δούμε και το Kangoo Z.E. Concept που θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από το νέο Kangoo.

Δυναμική θα είναι η παρουσία και της Dacia στην Γενεύη με το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην ιστορία της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτό θα είναι ένα αυτοκίνητο πόλης που θα κυκλοφορήσει σε περίπου δύο χρόνια και θα βασίζεται στο κινεζικό Renault City K-ZE.

Επίσης, στην ελβετική έκθεση (σηκώνει αυλαία στις 3 Μαρτίου) θα δούμε και δύο περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Alpine και δίπλα στο πρωτότυπο A110 SportsX.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η πρώτη φωτογραφία που διαρρέει για την ανανεωμένη Mercedes-AMG E63!

cars

Το τρομακτικό ατύχημα που σόκαρε τον V. Rossi (video)

cars

Ό,τι πιο cool είδατε τελευταία: Go-cart από φτερό Σκαραβαίου!

cars

Μια μοτοσυκλέτα έτοιμη να γίνει… Pagani

cars

Το νέο Nissan X-Trail είναι εδώ!

cars

Θα δίνατε όνομα στο παιδί σας “Subaru” ή “Cadillac”;

cars

H Mitsubishi θα μπορούσε να αποκτήσει το 10% της Renault

cars

Το πρώτο plug-in υβριδικό Audi παρουσιάστηκε πριν από 30 ολόκληρα χρόνια

cars

Κακοκαιρία Eva: “12 και 1” tips για οδήγηση στη βροχή

cars