CARSNEWS
NEW MODELS

Τι κάνει την hardcore Bugatti Pur Sport κυριολεκτικά “ακλόνητη” !(video)

Ο Stefan Winkelmann, ο επικεφαλής της Bugatti έχει προαναγγείλει την παρουσίαση δύο ειδικών εκδόσεων της Chiron για τον 2020 και έτσι μετά την Chiron Super Sport 300 ήρθε η σειρά της Chiron Pur Sport.

Η οποία ναι μεν κινείται από την έκδοση των 1.500 PS του W16 με τα τέσσερα turbo αλλά εδώ ο θηριώδης κινητήρας μπορεί και ανεβαίνει μέχρι τις 6.900 rpm, 200 rpm πιο ψηλά σε σχέση με την στάνταρ έκδοση.

Παράλληλα η κλιμάκωση του κιβωτίου είναι κατά 15% πιο κοντή, γεγονός που βελτιώνει τόσο την απόκριση όσο και τα χαρακτηριστικά απόδοσης του W16. Μάλιστα η Bugatti λέει πως οι τιμές της ελαστικότητας είναι εδώ κατά 40% καλύτερες.

Το αμάξωμα έχει ένα ακόμα πιο αεροδυναμικό εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και με μια τεράστια αεροτομή πλάτους 1,9 m πίσω. Η οποία παράγει «κιλά κάθετης δύναμης», όπως χαρακτηριστικά λέει η Bugatti. Πιο αεροδυναμικές είναι και οι ζάντες των 20 ιντσών μπροστά και των 21 πίσω, ενώ στην ανάρτηση τα εμπρός ελατήρια είναι 65% πιο σκληρά μπροστά και 33% πίσω.

Η Bugatti σκοπεύει να κατασκευάσει συνολικά 16 Chiron Pur Sport, κάθε μια από τις οποίες θα κοστίζει 3,2 εκατομμυρίων ευρώ προ φόρων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το κάθισμα συνοδηγού στην Porsche 935 κοστίζει 9.000 ευρώ

cars

Το Dacia Logan επιστρέφει και μας διαψεύδει

cars

Euro NCAP «Vision 2030»: Τα νέα δεδομένα για το πρωτόκολλο ασφαλείας των crash test

cars

Ακριβέστερο σύστημα πλοήγησης από την Toyota

cars

Τι ζημιά προκαλείται στο αυτοκίνητό σου αν βάλεις λάθος καύσιμο! (Video)

cars

Το 2021 η Toyota Corolla Cross!

cars

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Σαρδηνία στη θέση της Ουαλίας, «ψάχνουν» γι’ ακόμα έναν αγώνα

cars

Tα δέκα Fiat Panda που έμειναν στην ιστορία (Video)

cars

Οι τιμές των υβριδικών Fiat Panda και Fiat 500

cars