CARSNEWS
F1 & RACES

Τι λέει ο Sainz για τα σενάρια για τη Ferrari;

Το 2021 θα είναι μία σεζόν πολλών αλλαγών για το μαγικό κόσμο της Formula 1. Τόσο σε ότι αφορά στους κανονισμούς αλλά πολύ πιθανώς και σε ότι αφορά στις συνθέσεις των ομάδων.

Ακριβώς λόγω αυτής της αλλαγής σελίδας για το σπορ, πολλοί οδηγοί επέλεξαν να μη δεσμευτούν με μία ομάδα πέραν της φετινής σεζόν ώστε να «κυνηγήσουν» την παρουσία τους σε μία ομάδα με την οποία ενδεχομένως να μπορούν να κάνουν πρωταθληματισμό.

Αυτό ισχύει και με τον Carlos Sainz. Ο Ισπανός είχε εξαιρετική σεζόν πέρυσι με τη McLaren, πανηγυρίζοντας μάλιστα και το παρθενικό βάθρο της καριέρας του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι εμφανίσεις του γιου του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή ράλι δεν πέρασαν απαρατήρητες, έτσι ο Ιταλικός Τύπος τον έχει βάλει στο μικροσκόπιο της Scuderia Ferrari, σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Μαρανέλο ο Sebastian Vettel. Τι λέει όμως ο ίδιος για αυτό το σενάριο;

«Αυτή τη στιγμή αυτό που με απασχολεί είναι η McLaren. Όλοι ξέρουν πως εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου και ήδη συζητάμε ενόψει 2021. Φυσικά είναι ευχάριστο να ακούω πως στην Ιταλία συζητούν πιθανή μετακίνησή μου στη Ferrari, το λαμβάνω ως κοπλιμέντο», είπε ο Sainz στο Sky Sports Italia.

Θυμίζουμε πως την επόμενη σεζόν η McLaren επιστρέφει στην «οικογένεια» της Mercedes σε ότι έχει να κάνει με την παροχή υβριδικών μηχανών.

Διαβάστε επίσης:

Τα μυστικά της νέας Mercedes W11 (video)

Ο Button αναλύει τα βάσανα του Vettel

Επίσημο: Αναβλήθηκε το Grand Prix Κίνας

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Romain Grosjean: Ο οδηγός που βγήκε ζωντανός από την πύρινη κόλαση

cars

Red Bull’s unexpected 2024 F1 threat

cars

Πόσα άλογα περιμένει η Renault;

cars

Formula 1: H Haas ζητά να αλλάξουν τα αποτελέσματα του GP HΠΑ

cars

Η ναυτιλία επιστρέφει στους hi-tech ανέμους

cars

Saudi Arabia’s New F1 Track Will Have a First Corner 20 Stories Above Ground

cars

F1 GP Baku: Ταχύτερος ο Gasly στο επεισοδιακό FP2 (vids)

cars

Η νέα McLaren θέλει να μας κάνει να την ερωτευθούμε (vid)

cars

Hamilton: Ο Vettel δεν είναι πια Νο1 στη Ferrari

cars