CARSNEWS
F1 & RACES

Τι λέει ο Vettel για την Aston Martin;

Προφανώς στο περιθώριο του Grand Prix Ουγγαρίας, το ενδιαφέρον των λιγοστών εκπροσώπων του Τύπου επικεντρώθηκε στον Sebastian Vettel και την έντονη φημολογία μεταπήδησής του στην Aston Martin Racing.

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 επιβεβαίωσε τις επαφές αλλά υποβάθμισε λίγο την πορεία αυτών, αρνούμενος να ρίξει λάδι στη φωτιά.

«Είπα την περασμένη εβδομάδα πως έχω διάφορες συζητήσεις όπως για παράδειγμα τη Renault. Με πολλές πλευρές μιλάω και θα έχω να πω κάτι περισσότερο όταν οι συζητήσεις με κάποιον φτάσουν πιο μακριά, έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Όμως σε αυτό το στάδιο, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε, δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από χαλαρές συζητήσεις», είπε ο Γερμανός.

vettel-hungary20-e1000x600

Πάντως ο 33χρονος, η συνεργασία του οποίου με τη Scuderia Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε, δεν δείχνει διατεθειμένος να βιαστεί σε ότι αφορά στο μέλλον του.

«Θα χρειαστεί λίγο χρόνος, είναι σημαντικό να πάρω τη σωστή απόφαση για μένα. Κι όταν έχω κάτι να πω, κάτι ανακοινώσω, θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Όμως ακόμα όλα είναι ανοιχτά. Μπορεί να οδηγώ του χρόνου, να μην οδηγώ και να επιστρέψω το 2022, να μην επιστρέψω ποτέ, δεν ξέρω, ενδεχομένως να κάνω κάτι διαφορετικό. Άρα δεν νιώθω πίεση να πάρω άμεσα μία απόφαση», ξεκαθάρισε ο Vettel.

vettel-hungary20-c1000x600

Διαβάστε επίσης:

Το F1 Vlog του GP Στυρίας

Ψάχνει ομάδα ο Sergio Perez!

Η Renault κατέθεσε ένσταση για τις Racing Point

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το F1 Vlog του GP Βελγίου

cars

Η μέρα που μια Formula 1 διέσχισε την προκυμαία της Θεσσαλονίκης

cars

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Ο Verstappen κλείνει με νίκη τη σεζόν

cars

F1 – The Official Home of Formula 1® Racing

cars

Η Renault κατέθεσε ένσταση για τις Racing Point

cars

Σβήνει το όνειρο του Mick Schumacher για τη Formula 1

cars

F1 GP 70ης Επετείου: Ταχύτερος ο Hamilton στο FP2

cars

F1 – To Silverstone στο ημερολόγιο μέχρι το 2034

cars

Τρομακτικό ατύχημα για τον Ζου – Έφυγε με ταχύτητα στις προστατευτικές μπαριέρες

cars