CARSNEWS
NEW MODELS

Τι το ιδιαίτερο έχει το ArcFox Alpha-T;

Με ελκυστική εμφάνιση και μπροστινό μέρος που θυμίζει κάτι από Porsche η ArcFox είναι μια ακόμη εταιρία που τραβά το ενδιαφέρον με την προοπτική της. Προς το παρόν η ευρωπαϊκή αγορά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική στο θέμα των προδιαγραφών ασφαλείας, αλλά αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο οι Κινέζοι βελτιώνουν συνεχώς τις επιδόσεις τους.

Επίσης, με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν να αντιμετωπίσουν και το θέμα των ρύπων. Οπότε μην εκπλαγείτε αν κάποια στιγμή ακούσετε για εταιρίες όπως η ArcFox να βγάζουν διαβατήριο στα EV τους και για τα μέρη μας. Μάλιστα δεν μιλάμε για κάποια τυχαία εταιρία αφού πίσω από την κοινοπραξία υπάρχει η BAIC (με ισχυρή σχέση με την Mercedes) και η γνωστή Magna.

Τώρα, σχετικά με το Alpha-T, όπως ονομάζεται το μοντέλο που βλέπετε, το μήκος του φτάνει τα 4,8 m. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για ένα όμορφο SUV με κουπέ στιλ, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν εντυπωσιακές οθόνες. Το σύστημα πρόωσης έχει δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ στους 218 PS και ροπή στα 360 Nm.

Μια συστοιχία μπαταριών 93,6 kWh προσφέρει αυτονομία 653 km στον παλιό κύκλο NEDC. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για την Ευρώπη αλλά στην Κίνα η διάθεση του Alpha-T ξεκινά το φθινόπωρο με τιμή περίπου στις 35.000-40.000 ευρώ. Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μια Lancia Delta Integrale κατακτά την καρδιά της Νέας Υόρκης (Video)

cars

Πόσα δις δολάρια κερδίζει την εβδομάδα ο Elon Musk ;

cars

Ποιος είναι ο θρυλικός «καουμπόι» της Alfa Romeo;

cars

Πώς λειτουργεί ένα αυτοκίνητο με κινητήρα κυψελών καυσίμου;

cars

Όταν η Citroen έβγαζε κινητήρες Wankel! (βίντεο)

cars

MEGA TEST 8 B-SUV: Πώς τα πηγαίνει το νέο VW T-Cross απέναντι στον ανταγωνισμό!

cars

Το νέο Hyundai i30 N ανεβάζει τη θερμοκρασία και τον πήχη

cars

H Mini θέλει κάτι μεγαλύτερο!

cars

Lamborghini Strike: Ένας «ταύρος» που σηκώνει 4.800 kg για… πλάκα (video)

cars