CARSNEWS
NEW MODELS

Τον Οκτώβριο το νέο Suzuki Vitara

Μόλις δύο μόλις δύο μήνες μάς χωρίζουν από την παγκόσμιαπρεμιέρα του νέου Suzuki Vitara σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη SuzukiMaruti στην Ινδία.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του δημοφιλούς SUV θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, ωστόσο, η διάθεσή του θα ξεκινήσει το δεύτερο τετράμηνο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μήκος του νέου Vitara θα ξεπεράσει τα 4,2 μέτρα, ενώ αισθητή θα είναι και η αύξηση στο πλάτος του αμαξώματος με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους χώρους στο εσωτερικό του αλλά και για την τοποθέτησή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Από τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου θα προέλθει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,4 λίτρου, ο οποίος στην Ευρώπη θα προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα σε mild hybrid διαμορφώσεις.

Το νέο Suzuki Vitara θα διατηρήσει στην γκάμα του τη δυνατότητα επιλογής ενός αυτόματουκιβωτίου έξι σχέσεων αντί του μηχανικού με τον ίδιο αριθμό ταχυτήτων.

Ανάλογη αναμένεται να είναι και η τύχη του συστήματος τετρακίνησης, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραμείνει στο portfolio του αυτοκινήτου.

Δεν ισχύει το ίδιο φυσικά για τον 1000άρη κινητήρα βενζίνης, ο οποίος έχει ήδη τερματίσει την ευρωπαϊκή πορεία, όπως άλλωστε και για το ατμοσφαιρικό σύνολο του 1,5 λίτρου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Lucid Air ντροπιάζει το Tesla Model S στη μάχη της μιας ανάσας (Video)

cars

Δοκιμάζουμε την plug-in υβριδική BMW X5 xDrive 45e των 394 PS

cars

Πρωταθλητής στις ατέλειες το Tesla Model Y (Video)

cars

Το Suzuki Jimny γίνεται επαγγελματικό

cars

Ford: Στις 24 Σεπτεμβρίου η επίσημη πρεμιέρα του Puma ST (video)

cars

Η συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου στην εποχή της καραντίνας

cars

Το video της αποκάλυψης για το ελληνικό Chaos των 3.000 ίππων

cars

Διακοπή συνεργασίας BMW, Mercedes-Benz για την αυτόνομη οδήγηση

cars

Η BMW X5 M60i των 530 PS παρουσιάζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά της (photos)

cars