CARSNEWS
NEW MODELS

Το ανανεωμένο Volkswagen Tiguan “συνελήφθη” σε δημόσιο δρόμο! Τι αλλάζει…

Η τελευταία γενιά του Volkswagen Tiguan βρίσκεται για περισσότερα από 4 χρόνια στην αγορά (παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015), οπότε ένα φρεσκάρισμα κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να αντεπεξέλθει στον εντεινόμενο ανταγωνισμό των C-SUV.

Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο περί επίσημης παρουσίασής του, τον Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης, οι πρώτες φωτογραφίες, ωστόσο είδαν το φώς της δημοσιότητας.

Μάλιστα μια έστω και σε χαμηλή ανάλυση φωτογραφία του επιτυχημένου SUV της Volkswagen Tiguan δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό CocheSpias στο Instagram, από την οποία μπορούν να γίνουν αντιληπτές κάποιες αλλαγές. Η βασική έχει να κάνει με την ανασχεδιασμένη μάσκα, τα νέα φώτα LED στα πρότυπα του νέου VW Golf VIII, όπως και οι μεγαλύτερες οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

Εντύπωση προκαλούν οι πιο τονισμένοι προφυλακτήρες και οι μαύρες 19άρες ζάντες που προφανώς αφορούν στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση R-Line.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες Tiguan θα εξοπλίσει η νέα γκάμα κινητήρων eTSI του VW Group με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, ενώ σημείο αναφοράς θα είναι η κορυφαία έκδοση Tiguan R με τον 2.0 TSI απόδοσης 300 ίππων, που θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4Motion. 

Λίγες σκέψεις χωρίς φίλτρο για το νέο Vokswagen Golf VIII

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Tα νέα Dacia Sandero και Logan

cars

Οδηγούμε στην Ισπανία το νέο Ford Puma (video)

cars

Έρευνα: Η καραντίνα επηρεάζει και την οδήγηση

cars

Video Ρεπορτάζ: Moto Travel Greece

cars

Formula 1: Αλλάζει χρώμα στα μονοθέσιά της η Ferrari

cars

Υποχρεωτική η τοποθέτηση φορτιστών σε πρατήρια καυσίμων στη Γερμανία

cars

Μαύρα σύννεφα πάνω από τη Μόντσα

cars

Πως λειτουργεί ένας περιστροφικός κινητήρας Wankel;

cars

Δοκιμάζουμε το δυναμικό Audi A1 Sportback 35 150PS S-Tronic

cars