CARSNEWS
NEW MODELS

Το «αντίο» του Lewis Hamilton στον Sir Stirling Moss

Ο Lewis Hamilton είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες και να τιμά αυτούς που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στη «χρυσή βίβλο» της Formula 1. Και δεν είναι τυχαίο πως εξέχουσες προσωπικότητες του σπορ βρέθηκαν στο πλευρό του Βρετανού όλα αυτά τα χρόνια.

Με τον Sir Stirling Moss ο Hamilton είχε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση. Ο Moss, άλλωστε, ήταν πρεσβευτής της Mercedes, επομένως οι επαφές του με τους πιλότους της ομάδας Formula 1 ήταν συχνές. Κυρίως, δε, με τον Hamilton, στον οποίον είχε και μια ιδιαίτερη αδυναμία και λόγω κοινής πατρίδας.

Ο εξάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής επέλεξε τον δικό του, άκρως συναισθηματικό τρόπο για να πει το «αντίο» στον Sir Stirling Moss, ο οποίος τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Hamilton έγραψε: «Σήμερα αποχαιρετούμε τον Sir Stirling Moss, τον θρύλο των αγώνων. Νομίζω πως είναι σημαντικό να γιορτάσουμε την απίστευτη ζωή του και το πόσο εκπληκτικός άνθρωπος ήταν. Το να λες αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο και είναι λυπηρό, όμως πάντα θα βρίσκεται εδώ, στη μνήμη μας και θα είναι πάντα ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του βρετανικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σίγουρα μου λείπουν οι συζητήσεις μας. Για να είμαι ειλικρινής, η φιλία μας ήταν ένα τόσο ασυνήθιστο ταίριασμα. Δύο άνθρωποι από τόσο διαφορετικές εποχές και υπόβαθρο, συνδεθήκαμε και διαπιστώσαμε ότι η κοινή μας αγάπη για τους αγώνες μας έκανε συντρόφους. Είμαι ευγνώμον που έζησα αυτές τις ξεχωριστές στιγμές μαζί του. Στέλνω τις προσευχές και τις σκέψεις μου στην οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη»…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To Peugeot RCZ που θα θέλαμε

cars

Το πρώτο διπλοκάμπινο της Hyundai ρίχνει στα σχοινιά τα SUV

cars

Η Mercedes ετοιμάζει μακριά έκδοση της X-Class

cars

Η αγωνία των αντιπροσώπων αυτοκινήτου

cars

Κορωνοϊός: Εργοστάσιο της Mercedes-Benz ετοιμάζεται να κλείσει λόγω ελλείψεων

cars

Απεργία 9ης Νοεμβρίου: Δείτε πως θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

cars

Το VW Caddy περνά σε άλλη διάσταση

cars

Έρχονται τα ηλεκτρικά Volkswagen GTX!

cars

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός φόρος για εταιρικούς χρήστες

cars