CARSNEWS
NEW MODELS

Το ασταμάτητο Land Rover Defender των 525 ίππων

Αν ψάχνετε για το ικανότερο Land Rover Defender των ημερών μας τότε καλό θα ήταν να το αναζητήσετε ανάμεσα στις δημιουργίες των απανταχού βελτιωτικών οίκων που εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν δίνοντας ζωή στην πρώτη και για πολλούς καλύτερη γενιά του αυτοκινήτου.

Ανάμεσα στους υλοποιήσεις που έχουν ως αφετηρία το Land Rover Defende πρώτης γενιάς είναι και εκείνη του οίκου Himalaya ο οποίο ειδικεύεται στις ανακατασκευές και τις αναβαθμίσεις του εμβληματικού offroader.

Εξοπλισμένο με τον οκτακύλινδρο κινητήρα της Chevrolet Corvette απόδοσης 525 ίππων και 671 Nm ροπής, είναι προφανές ότι από το εν λόγω Defender 110 δεν λείπει η δύναμη.

Δεν είναι όμως μόνον η ισχύς που το κάνουν τόσο ξεχωριστό, καθώς τις απαραίτητες αναβαθμίσεις έχουν δεχθεί τόσο το σύστημα μετάδοσης, όσο η ανάρτηση  και τα φρένα.

Μάλιστα ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στην ηχομόνωση του θαλάμου επιβατών, ώστε τα επίπεδα θορύβου στο εσωτερικό του αναβαθμισμένου Defender να μπορούν να συγκριθούν με εκείνα ενός σύγχρονου SUV.

Για την άνεση των επιβατών φροντίζει –μεταξύ άλλων- το νέο σύστημα κλιματισμού καθώς και οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων.

To αναβαθμισμένο Land Rover της Himalaya δεν είναι μόνον ένα από τα ισχυρότερα δείγματα του είδους του αλλά και από τα ακριβότερα καθώς η τιμή του αγγίζει τα 250.000 δολάρια  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ξαφνιάζει η ρετρό εκδοχή του VW Golf GTI

cars

Το κάθισμα συνοδηγού στην Porsche 935 κοστίζει 9.000 ευρώ

cars

Alfa Romeo: 110 χρόνια υπεροχής μέσα από τα “μάτια” των Giulia και Stelvio

cars

Με plug-in υβριδική έκδοση η ανανεωμένη Mercedes E-Class (video)

cars

Video: Burn out από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα οδικής βοήθειας

cars

Πόσο κοστίζει το νέο Volkswagen Golf στην Ελλάδα. Αναλυτικά τιμές και εξοπλισμοί

cars

Αυτή είναι η τελευταία Bentley Mulsanne που κατασκευάστηκε

cars

Mercedes-Benz: Μία βόλτα στα άδυτα της κατασκευής συσσωρευτών (βίντεο)

cars

Eντυπωσιακό: Hyundai-Kia παρουσιάζουν κιβώτιο που προβλέπει τις αλλαγές ταχυτήτων

cars