CARSNEWS
F1 & RACES

Το δελτίο καιρού για το Grand Prix της Στυρίας

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται δίχως ανάσα, με τους «μονομάχους» να μάχονται ξανά στο εντυπωσιακό Red Bull Ring!

Στη φρενίτιδα του ευρωπαϊκού σκέλους της σεζόν που περιλαμβάνει 8 Grand Prix σε 10 εβδομάδες, αυτό θα είναι και το μοτίβο. Όλοι λοιπόν παρέμειναν στο Σπίλμπεργκ μόνο που αυτή τη φορά, δεν θα έχουμε Grand Prix Αυστρίας αλλά Grand Prix Στυρίας – όπως είναι το όνομα της ευρύτερης περιοχής.

Όταν ολοκληρώθηκε η δράση της περασμένης Κυριακής στον αγώνα όπου πανηγύρισε τη νίκη ο Valtteri Bottas, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο δελτίο καιρού για τη δεύτερη μάχη αφού οι προβλέψεις είχαν μόνο βροχή. Πλέον έχουν τροποποιηθεί αλλά μπορούν και πάλι να επηρεάσουν τις ισορροπίες του δεύτερου γύρου του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2020.

Την Παρασκευή όταν και διεξάγονται οι δύο πρώτες περίοδοι ελεύθερων δοκιμών, αναμένεται καλοκαιρία, ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θα φλερτάρουν με τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Όμως το Σάββατο οι συνθήκες θα αλλάξουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βροχής, πράγμα που μπορεί να ανακατέψει πολύ την τράπουλα στις κατατακτήριες δοκιμές.

Όσο για την ημέρα του αγώνα, οι προβλέψεις μιλούν για σταδιακή βελτίωση, με το ρίσκο βροχόπτωσης να μειώνεται. Ωστόσο, οι θερμοκρασίες εκτιμάται πως θα είναι χαμηλότερα από εκείνες της Παρασκευής. Μία ισορροπία δηλαδή αντίστροφη σε σχέση με την πρεμιέρα.

gp-austria20-race-rbpool-a1000x600

Διαβάστε επίσης:

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

Επίσημο: Στη Renault o Fernando Alonso

Κατά… 98% στο καλεντάρι της F1 το Μουτζέλο!

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1: Έτοιμοι για αποζημιώσεις στο Σίλβερστον

cars

O Ρικάρντο επιστρέφει με ένα στόχο

cars

F1 Δοκιμές Εξέλιξης, Ημέρα 1: Το βάπτισμα του πυρός

cars

Η αξία των 10 ομάδων της Formula 1 – ‘Καρώ σημαία’ για τη Ferrari

cars

Οι προβλέψεις του Webber για τη νέα σεζόν!

cars

To Instagram «μαρτύρησε» το νέο όνομα της Scuderia AlphaTauri

cars

Είπε «όχι» στη McLaren o Vettel;

cars

Ο Φερστάπεν έχασε τον προπονητή του

cars

Άσχημα νέα για τον Verstappen -Πόσες θέσεις θα χάσει στο Βέλγιο ο Ολλανδός

cars