CARSNEWS
AUTONEWS

Το εντυπωσιακό Audi E-Tron GT “παίζει” με τον φακό.

Τον Νοέμβριο του 2018 η Audi αποκαλύπτει στην έκθεση του Los Angeles το E-Tron GT Concept. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό 4-θυρο coupe με εντυπωσιακό σχεδιασμό και τα γονίδια της Porsche Taycan. Ένα μοντέλο που έμοιαζε σχεδόν έτοιμο να περάσει στην παραγωγή ώστε να ανταγωνιστεί στα ίσια προτάσεις όπως το Tesla Model S και όχι μόνο. Κι αν τότε έμοιαζε σχεδόν έτοιμο να περάσει στην παραγωγή, τώρα είναι πραγματικά έτοιμο και λίγο πριν αποκαλυφθεί επίσημα στο φιλοθεάμων κοινό, η Audi δημοσιεύει ορισμένες αρκετά αποκαλυπτικές αλλά ταυτόχρονα όχι και τόσο, φωτογραφίες.

Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε από τις εικόνες που έχουμε στην διάθεση μας, είναι ότι δεν άλλαξαν πολλά σε σύγκριση με εκείνο το concept. Είναι λογικό κάποια στοιχεία να έχουν τροποποιηθεί αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ακόμα και με το καμουφλάζ, ότι το E-Tron GT έχει μείνει πιστό στο πρωτότυπο που είδαμε πριν από δύο χρόνια. Επιθετικές γραμμές, συναισθηματικός και παράλληλα high-tech design, δραματικές καμπύλες και εκπληκτικές αναλογίες ορίζουν το σχήμα του ηλεκτρικού coupe και παρότι δεν μπορούμε να διακρίνουμε λεπτομέρειες ή την καμπίνα του αυτοκινήτου, οι φωτογραφίες είναι αρκετές για να μας ανοίξουν την όρεξη.

Όπως είναι λογικό, η Audi δεν θέλει να αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του “GT” ακόμα αλλά δεδομένης της συγγένειας με την Porsche Taycan, το επερχόμενο μοντέλο θα είναι σε θέση να εκπληρώσει τις προσδοκίες που δημιουργεί ο σχεδιασμός του. Μην ξεχνάμε ότι το concept του 2018 είχε παρουσιαστεί με 590 ίππους και μία μπαταρία της τάξης των 90 kWh που εξασφάλιζε θεωρητικά αυτονομία 400 χιλιομέτρων. Αυτά τα νούμερα είναι πάρα πολύ εφικτά με την υπάρχουσα τεχνολογία. Εκτός των άλλων, ο επικεφαλής της Audi επιβεβαίωσε ότι το E-Tron GT θα αποκτήσει και “RS” έκδοση για όποιον επιθυμεί το κάτι παραπάνω από πλευράς επιδόσεων και σπορ χαρακτηριστικών. Περιμένουμε λοιπόν!

The post Το εντυπωσιακό Audi E-Tron GT “παίζει” με τον φακό. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο VW Golf. Υπερσύγχρονο και στα φώτα

cars

Έτοιμη η Εθνικής Ελλάδας για τον τελικό πρόκρισης με τη Γεωργία στο Euro 2024

cars

Formula 1: Νικητής ο Πέρεζ στη Σαουδική Αραβία, στη 2η θέση τερμάτισε ο Φερστάπεν

cars

Ο χυμός που θα σε ανακουφίσει από τους πόνους της περιόδου

Bury

Συνελήφθη ανήλικος στην Άρτα για οπαδική βία

cars

Lexus RZ Sport Concept – Με πολύ ύφος και άγρια διάθεση!

cars

«Πόλεμος» Τουρκίας – Ισραήλ: Το εμπάργκο εξαγωγών της Άγκυρας σε 54 προϊόντα και πώς απάντησε το Τελ Αβίβ

Bury

Brabus 700 Widestar με 695 άλογα

cars

Mazda. Τί είναι το G-Vectoring Control Plus;

cars